[Uaena] IU 討論區 (41) - Broker大發+預祝即將首踏康城出道電影演員李知恩生日快樂!

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
巴打想請問假如年尾已經唔係香港,有無方法可以先同fc講聲轉運送地址
之前問過,有得轉地址,但係轉國家就唔得
there will be a notice of the shipping informaion change period before delivery and you can change the information by yourself during the period but there is no way to change the country of shipping information.
原來仲有得改,多謝曬你解答
唯有寄去親戚到。。。

佢啲行程多到跟唔切update去咗好多場舞台問候 睇落好攰 不過有好多fans熱情捧場
睇得出iu真係好錫fans 認得fans之餘又有好多眼神互動 好nice接晒啲信 禮物 誇張到連姜棟元都要出手幫手接信轉交俾iu認得有對情侶嚟過fm 宜家結埋婚都隔空講恭喜
本來好擔心佢第一次出道拍電影反應會點 肯定好緊張 又要馬不停蹄宣傳 好彩導演同前輩都好照顧佢 順利圓滿咁上映 評價又唔差 今次掂晒喇
今晚strawberry moon+娘娘農曆生日
唔知有冇糧派
乜都冇
休息下都好
佢呢幾日謝票都派咗好多糧 人哋直接見到真人 兩日走咗22場啲飯拍多到update唔切仲邊駛派啊
講開今個禮拜六日都有謝票 有30場 好羨慕韓國fans買張飛睇戲就見到娘娘
睇見個list 都攰但預娘娘去埋日本之後就深潛
但係唔係8月上dream
咁咪潛一個月先 dream 係咪8月上未知數嚟
未confirm 只係話8月之後有一堆戲會陸續上映 聽講可能年尾 夾翻世界盃

cr. twitter
https://mobile.twitter.com/serene1219/status/1537598823563816960
'she thinks her next project will most likely be like that too'
係咪代表已經揀好咗下個角色
今日經EMS收到replacement,冇任何費用,都算快手
原來佢哋自己用ems 但就要default我哋用DHL食貴運費

100萬!
睇完套broker, 個尾真係完得好odd, 娘娘做得ok, 但未超越我的大叔既level
再睇
https://www.youtube.com/watch?v=_-lexlykyVI

strawberry moon 終於喺蠶室體育場唱喇!!!
不過唔係iu第一個唱

今日走cute嘅路線有啲想俾佢啤住我
炒車現場iu mma個表演好聽幾10萬倍 仲sweet好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞