[Uaena] IU 討論區 (41) - Broker大發+預祝即將首踏康城出道電影演員李知恩生日快樂!

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
第三支個發光屎塔係幾好睇...
但始終支持電池版...
已收手燈,但等買到飛先升級iOS 15.4
https://youtu.be/x93bn7dGN3w
前輩都好俾面近排出得好密 抵讚
睇嚟佢同李周映好似熟過之前響劇組嗰陣,應該都係因為呢期成日一齊出宣傳同event 嘞...
因為佢哋係康城住同一間房
近排出片出得太密 出得太快都冇字幕扮聽得明咁睇
唔知有冇人枝手燈中咗sad貨.我兩枝其中一枝中咗.send 咗 mail問beatro,佢咁回答:

Hello, This is BEATRO.

First of all, I apologize for the inconvenience.

Is it right that only the power is on and the color cannot be changed?
If it's right that you can't change the color and connecting to the app,
The reason confirmed is that we are currently exchanging it, so made EDAM is helping us with the exchange due to difficulties in procedures related to recovery and exchange.
I'm sorry to bother you, but if you contact the made EDAM, you can exchange it. So please contact made EDAM again.
(https://www.madeedam.com/us/member/login.php)

if you have any questions about A/S, please contact us by email.
我睇twitter都有人遇到呢個問題直接問Edam換貨
https://twitter.com/bomulseomph/status/1534153643494375424?s=21&t=12xkGeUfpAiXl9NZ6PPNBw
問緊EDAM,係唔知點樣可以換到.唔好要我寄返枝壞返去先俾換呀!
李知恩說:“在我看來也是 看起來也是太傻了。‘什麼都不要做 好好待着就好了‘感覺非常後悔。” 她說:“真到現場後就一直暈頭轉向來着 等大相機真拍到臉前時 一瞬間不知道該擺出什麼表情 真是判斷失誤。”
“因為是偶像歌手 所以覺得我應該做點什麼 比完Heart後 攝像頭就轉向了周映姐姐。非常羞愧 果不其然 粉絲們製作了動圖 這是我最後悔的瞬間

“接受着從未有過的(把臉)放大的鏡頭讓我很是驚慌 雖然是第一次 但是如果能悠閒的做起來既像假的、又像不可能的” “(結果)留下了奇怪的動圖 有一個被大家說是‘對向鏡頭比愛心沒有自信’的動圖。” 她說:“這真的是失誤 是在戛納做的行動中最不怎麼樣的一個” “不管是什麼都要有自信 如果沒自信還不如不做 下次做的話要自信一點 這些都記下來了 想在死之前再試一次。”引發了現場一陣笑聲

“當時有跟着我的主攝像鏡頭 我以為那個相機是在旁邊拍攝花絮的 我回韓國才知道那個攝像機是主攝像鏡機的這個事實(看到飛吻照片和影片成為話題)我說‘真的嗎?’ 我理所當然地認爲那是側面拍攝的幕後攝像機。攝影導演說‘給粉絲們來個小小的飛吻吧’ 所以我才做(飛吻)了 我不知道那是會拍下來放到主畫面上的相機 如果知道 就不會做了。”

iu講啲嘢同反應都勁好笑俾完心心同飛吻之後後悔囉 好彩佢唔知個主鏡頭啫
導演做得好
個飛吻好靚
我睇到都喺度諗‘ 依iu去到康城個人都變到咁外國style
加返中英字幕了
https://twitter.com/iu_stats/status/1534552797219213318?s=21&t=sh-KMTNvSk2iuSPPKuAK2A
今日第一日上映有14萬幾張飛 係當日票房榜首 真係幾好成績

今晚有劇組特別邀請採訪 啲大神可以將知恩唔同表情都捕捉到 靚又得cute又得
同埋娘娘屋企人前幾日都有去睇VIP場 阿爸阿媽表姐姐夫嗰啲夾埋10個親友撐場 話阿爸阿媽睇完係喊咗佢哋都俾咗好高評價
呢套衫好似睇緊至安變得成功咁
「EDAM娛樂庶務部部長」

明明就似小學生多啲短褲同白襪仔同幾個禮拜前twitter live嗰款造型一模一樣
明明坐低果陣睇落好正式
一起身變咗小學生大統領好鬼可愛
小短腿
但5期會員禮物到依家都未開始送。。。會唔會拖到年底都未收到。。。。
https://twitter.com/guba516/status/1534826530865418240?s=21&t=-pEzHGBxs6hJw-tJJXH2lQ

文明特急好勁 搵翻胖甚麼胖嗰位真身fans拍片同iu講嘢iu兩年前仲提住呢件事 話想搵翻個fans 想知佢過成點 仲係唔係uaena 希望佢好好生活
對嗰位fans 同iu嚟講成件事都好感動
應該叫佢再大叫多一次
韓國演唱會有胖甚麼胖 香港都唔輸蝕 有唔好舉同唔好著俾你哋講足幾年
收到手燈見到yt介紹有電量睇但我果部冇 但我又冇down錯app 連左手燈又玩到beatsync
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞