[Uaena] IU 討論區 (41) - Broker大發+預祝即將首踏康城出道電影演員李知恩生日快樂!

1001 回覆
21 Like 8 Dislike

輕鬆去日本無難度 但有排未到我哋去
不過日本接機嗰度有啲亂 話晒佢哋等咗好幾年先見到iu嚟 成堆fans就爭住上前 但iu依然笑笑口接晒信禮物 連fans跌咗嘢都踎低幫手執埋
Broker
我記得IU話好彩唔係happy ending
每個人都有佢相對既懲罰
唔係套戲仲BBQ
大家太在意個結局係點喇其實最後可能純粹想表達向前看 過新生活嘅意思 好唔好就見人見智
同埋好著重講選擇呢樣嘢 每個角色都有得揀點做
頭1個鐘睇到好眼訓成套戲都無高潮位
我去到中間眼皮墜下左兩次
雖然有啲唔respect但忍唔到
係 不過都係為左睇娘娘者
呢啲戲係咁平淡 去到後半已經開始集中唔到係有iu演技睇下先叫頂到
不如期待下一套Dream好過唔想睇戲都要估嚟估去有咩動機或者個角色想表達啲乜
成日覺得Dream個導演點都要出國拍會有啲爛

喺日本回來了 有日本手信啊
真係完晒broker所有宣傳活動喇 有啲空虛
辛苦晒演員知恩 可以休息潛一陣水先我應該都可以抖抖 update得太密 睇唔切未睇電影就快啲去睇 遲啲上其他大片 都好肯定會cut場 睇咗嗰啲就抖抖啦或者重刷支持都得嘅唔好嘥錢

睇機場圖見啲細細粒日本妹周圍攝去影相
可能真係好耐無去有個日本女fans由康城跟到首爾再去機場接機
見twitter普遍都係話過咗線。大家都應該有默契唔好隨便有身體接觸
BBIBBI 
要出Yellow C A R D~
要互相尊重 守規矩啲 如果唔係以後接機就會更加難難得娘娘次次咁親民錫住fans 有時班保安重手咗大力推 佢都即刻出聲叫班石q唔好咁大力 但一冇人睇住就亂咁嚟掂嚟掂去 咁點放心啊
最尾又示範後鏡自拍 高手
啱啱睇完我的大叔同broker迷上咗iu
好耐之前有睇過dreamhigh同製作人
但仲有冇邊套iu嘅劇或戲都值得睇?
酒店必睇
睇埋酒店都基本啦
之後真係好得閑就最佳李純信
打大佬級數就漂亮男人

利申呢兩套到而家都未睇
制作人都幾好睇
Dreamhigh 1都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞