[Uaena] IU 討論區 (41) - Broker大發+預祝即將首踏康城出道電影演員李知恩生日快樂!

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
手燈3號訂今日就到,5期仲要等幾耐
如果iu真係準備有演唱會 你預年尾先有喇好似賣完飛打黃牛先派會員禮
師兄最後點?我嗰支直頭冇反應
你拍條片send去"cs_en@madeedam.com"俾EDAM睇你枝手燈真係有問題,講返個order #,幾多枝有defect,佢話兩星期會寄個一枝俾你:

Hi there, this is made EDAM.

Thanks for your message, for the content of your inquiry:

We are sorry for the inconvenience.
Some problems may be made on the production/delivery process.
The following is the content of your application;

* I-KE * 1

We will reship the missing product in two weeks(except holidays).

We apologize about this kind of problem again.
Thanks for your support.
原本嗰支唔回收?
冇話要寄返俾佢,枝燈有問題佢要返都冇用
有得換都好 Edam係咪會俾埋運費寄俾你
冇提過要我俾運費.以前喺美國Amazon買過Kindle有問題佢直接寄咗個新嘅俾我,仲有埋補償.負責任企業我覺得都應該係咁
仆街我個枝都唔著
Me2 我有ios system,唔知關唔關事
隻燈禁果制係轉到色,應該唔係支燈問題
用android就有
今日睇完 好好睇
聽日先睇
劇透嘅話記得開四重
睇完,三個女角中戲份應該最重係佢.既似李至安又唔似李至安.

今日睇完好掛住知恩套戲冇影評講到咁差 我覺得幾好睇 幾緊湊 有笑位 又有喊位 真係聽到人攞紙巾喊雖然有啲位冇交代得好仔細 但都估到內容係點 同埋套戲幾溫暖 可能開頭有啲劇情鬆散咗 但最後合翻埋一齊 幾完整
粗口嗰part有演技 有哼歌 有粗口 個角色其實好複雜 特別內心戲同眼神 認真做得好好 冇講錯iu的確係成套電影嘅靈魂

同場加映今日謝票 戴兔耳好qq 可以幫大家出戲
係喎,你唔講都唔記得
劇透下先 我以為日式片節奏通常會好慢 點知睇落都幾快 兩個鐘都ok啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞