[Uaena] IU 討論區 (41) - Broker大發+預祝即將首踏康城出道電影演員李知恩生日快樂!

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
https://www.instagram.com/p/Cgi3_Vhl3x5/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
練緊歌 好忙 好似係隊band搵咗個新人嚟頂空缺
caption 話暫時頂住鼓手個位先
幾多號賣飛
https://youtu.be/nw1qH6vR-8o
竟然有iu palette睇 j-hope喎
CB+瘟疫後最大型演唱會,認真造勢唔係人咁品~~
歌壇前輩IU🎤和主競技場前輩j-hope🎙
請在IU的Palette上確認兩人有深度的相聲內容💜

cr. IU Twitter
要問j-hope前輩取經舉行蠶室演唱會嘅秘訣
尋日播完之後李知金channel好似多左10萬followers
唔知有冇bts fans mon post
但我想提提,palette係申請制
愈踩得多,你粒「idol」愈尷尬
因為係佢自己報名上節目
竟然到咗2022年香港仲有人講依啲!?變咗知乎嗰啲垃圾場?
入得iu坑相信第一個星期已經知依啲歷史.
btw,其實件事都對佢好大影響,正規三輯唱片銷量大跌,代言廣告冇咗一半.
發生呢啲事女偶像生涯係基本上玩完 2013果陣好多咩懷孕說結婚說 印象中亦係LOEN開始大規模告惡評嘅時候 好在後來Friday 春愛櫻 花書籤連續嘅成功證明佢就算唔行偶像路線一樣可以成功 佢當年道歉承認一切責任係自己身上 根本冇做過咩去洗白 佢今時今日嘅成功係靠自己嘅創作一首一首歌慢慢打返嚟

坦白講呢單係佢責任 有人因此而憎佢都係好自然嘅事
所以果陣睇到金希澈出嚟撐佢真係幾感動 相信係好唔容易嘅決定嚟
IU Palette成隻碟啲歌都好好聽
近排係咁loop
第5期1號會員
佢上次公售買唔到飛 今次入埋fc可以優先搶飛
我每一期會員number都大左
今次應該去到5位數了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞