有冇人鍾意L'Arc~en~Ciel?

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
點解咁多人唔鍾意everlasting ?

之前試過攞佢張相俾髮型師剪,最後變左柒頭
snow drop pv個髮型

btw 第一隊聽既日本band係佢地,果陣聽完CHASE好似發現左新大陸咁
其實好鐘意 hyde solo 既angel's tale同shallow sleep
個感覺... 好exotic,好似番左去幾百年前咁
第一首聽既係chase?

Roentgen我成隻都鐘意 成隻碟好連貫 有晒故事咁
A drop of color new days dawn the cape of storms

係呀,之後就買左BUTTERFLY
btw, 近年新出果3隻新歌 都係Wings Flap得襟聽啲

之前d album有無聽?

應該覺得唔似laruku風格?
唔似single track

我個人鍾意everlasting多過wings flap

有,隻隻都有聽番

有無邊隻特別中?

我個人鍾意everlasting多過wings flap

everlasting 編曲好聽
Winter fall
Winter fall

我即時諗起日本有個地中海阿叔成扮係節目扮hyde唱呢首歌
Winter fall

勁猥瑣
btw 無入fc 係咪買唔到飛?如果要睇佢地只可以叫人代訂?自己入fc 係咪要日本電話?
黑傑黑果首

月光花?

佢有唱過咩
月光花係janne da arc 架

btw 瞳之住人
Daybreak's bell

因為呢首先識呢個人

勁猥瑣

但佢又扮得好鬼似
啲動作係精髓

個下轉身
幾時再黎香港
個world tour投票無止境地進行

唔講都唔記得呢樣嘢
btw 無入fc 係咪買唔到飛?如果要睇佢地只可以叫人代訂?自己入fc 係咪要日本電話?

海外抽nexus
黑傑黑果首

月光花?

佢有唱過咩
月光花係janne da arc 架

btw 瞳之住人

JDA可以話係我第二最愛 ABC都

勁猥瑣

但佢又扮得好鬼似
啲動作係精髓

仲有個外國人唱honey?唔記左係咪
都好正

Gumdam 00
無得輸

因為呢首先識呢個人

邊個人
幾時再黎香港
個world tour投票無止境地進行

唔講都唔記得呢樣嘢

投足五年
bravery
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞