有冇人鍾意L'Arc~en~Ciel?

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
https://m.youtube.com/watch?v=_8wUQXWAAis

金叛唱winter fall

金爆

Shinya

Yasu BB
想搵巴打一齊去睇25th anniversary
但係唔知邊到訂飛
想搵巴打一齊去睇25th anniversary
但係唔知邊到訂飛

前幾頁有講啦
[オフィシャル ファンクラブ LE-CIEL会員先行受付]

【受付期間】
2017年1月12日(木)12:00~1月16日(月)20:00

チケットのお申込みは、チケット受付期間中に会員期限のある方が対象となります。
お申込み時点で会員期限の切れている方は対象外となります。
(2017年1月10日(火)23:00までに入金手続きまで完了されている方が対象)

提提自己要續會
https://m.youtube.com/watch?v=_8wUQXWAAis

金爆

笑到有腹肌

金爆

笑到有腹肌

之前佢地唱k都有唱過 付費apps有得睇
細個果陣屋企人日播夜播, 最深印象係用棺材做cd 盒既Angel's tale同埋另一首唔記得咩名

Everygreen?

唔係 頭先搵到原來係shallow sleep
細個果陣屋企人日播夜播, 最深印象係用棺材做cd 盒既Angel's tale同埋另一首唔記得咩名

Everygreen?

得3隻棺材(好似係)

Everygreen?

得3隻棺材(好似係)

Evergreen angel's tale shallow sleep
有冇巴絲可幫抽fan club飛
L'Arc~en~Ciel Official Fan Club「LE-CIEL」を継続いただきありがとうございました。
新しい会員期限は2018-01-17です。

續左會 過兩日抽飛啦
淨係鍾意佢首瞳之住人

巴打你幾多個人

巴打你幾多個人

我一個 已經拜訪左朋友了
唔該晒

巴打你幾多個人

我一個 已經拜訪左朋友了
唔該晒

拜託
過兩日就抽了

Ophelia同My Dear hyde比Laruku用
其實有時覺得佢地4個幾疏離下
係Hyde & ken會friend d囉

夾band姐 無話包感情好既
利申:無睇過自傳
怪唔知hyde唔係咁想返larc玩

佢地都話私底下唔會搵對方

tetsu結婚個日,hyde去左睇hide summit

利申:係現場
過兩日就抽了

今日開始戒粗口,做好事,積陰德
希望唔會太遲啦
過兩日就抽了

今日開始戒粗口,做好事,積陰德
希望唔會太遲啦

屌呀 我都戒一戒先
stay away

夾band姐 無話包感情好既
利申:無睇過自傳
怪唔知hyde唔係咁想返larc玩

佢地都話私底下唔會搵對方

tetsu結婚個日,hyde去左睇hide summit

利申:係現場

覺得techan公私分得好清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞