有冇人鍾意L'Arc~en~Ciel?

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
hyde回哂塘
hyde回哂塘

應該話成隊都回哂塘,yuki打黎打去都係果類鼓版,tetsu d bassline又係咁,連ken都無哂以前d 靈氣,唉
有百幾首係music folder
season's call
hyde回哂塘

應該話成隊都回哂塘,yuki打黎打去都係果類鼓版,tetsu d bassline又係咁,連ken都無哂以前d 靈氣,唉

覺得對上一隻做得有心機嘅碟已經係awake
Hyde hello
Link .

揮手區

Don’t be Afraid full mv youtube一日限定
但鎖區

差唔多十幾廿年前
有次佢地日本開show,香港有線做轉播
有冇人睇過?
差唔多十幾廿年前
有次佢地日本開show,香港有線做轉播
有冇人睇過?

你指club circus?
Don’t be Afraid full mv youtube一日限定
但鎖區

link
但鎖區

link

FB有得睇啦
修哥
以前laruku post成日見
好想有live聽

今年連hurry xmas 都無得聽

我對上一隻係小鹿班比ver
而家yen咁平 想試下過日本 如果有場既話
Seventh heaven
25周年點解冇聲氣?
hyde回哂塘

butterfly n首single

以前d side cut真係好正 最正係sell my soul

以前d side cut真係好正 最正係sell my soul

修哥 由07 08年睇你係高登傾laruku,依加都差不多十年 到依加差不多大學grad 仲記得果陣加人好似share 左20th live 比我

修哥 由07 08年睇你係高登傾laruku,依加都差不多十年 到依加差不多大學grad 仲記得果陣加人好似share 左20th live 比我

變左修叔了
你個時咪中學雞
之前叫咩名?

變左修叔了
你個時咪中學雞
之前叫咩名?

改左幾次名 隔左咁多年已經無乜印象,我諗果陣個名應該有chun字
自從12年之後就好少見larc既post 依加25周年都無乜聲氣,細個無經濟能力去唔到日本睇live 睇怕都了結唔到心願
新歌hyde個唱腔聽到個人好辛苦
最中意White Feathers
瞳之住人
ibara no namida
花葬

其次死之灰同Heaven's drive間唔中都拎返出黎聽
97-99果期啲mv好好睇
新歌hyde個唱腔聽到個人好辛苦
最中意White Feathers
瞳之住人
ibara no namida
花葬

其次死之灰同Heaven's drive間唔中都拎返出黎聽
97-99果期啲mv好好睇

點解咁多人憎新歌
official fb睇到有鬼佬話佢唱到好似叫床咁,啲reply反駁得幾好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞