有冇人鍾意L'Arc~en~Ciel?

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
瞳の住人做尾是第一次

好似係 都幾意外 以為piece /bless
最驚喜係真實與幻想

暈低左
岩岩係the sky 睇完, 有冇人可以翻譯返佢地大概講咩? 唔識日文jj
隔離條女成日撞我
係德福睇
舞台移動個陣,yukihiro 直接將個籃同入面既波仔拋左落下面
Ken叔 hea住打鼓
瞳の住人做尾是第一次

最驚喜係真實與幻想

呢隻我聽CD都起曬雞皮
今次Live有佢真心驚喜
尋晚TVb播新歌mv都唔知係咪想串鳩我去唔到日本睇:(

修修你應該知我係邊個啦(繼續放負能量)
難得週年LIVE竟然玩定番歌😂😂😂

咩台
瞳の住人做尾是第一次

最驚喜係真實與幻想

呢隻我聽CD都起曬雞皮
今次Live有佢真心驚喜

竟然有真實與幻想
好想聽
day2最高

認真 如果你兩個真係想去 我一定搵飛比你

可惜你份工有事

可惜你份工有事

我尋晚先同佢FF「不如呢,我真係買張香草,請兩日假聽日去睇,星期二朝早機返香港下午返工,拎個背囊就出發」

不過認真,我而家份工先返一兩個月費事請假...
如果唔係就真係碌卡過嚟Join你
同埋咁想去睇真係因爲唔知佢地30年仲會唔會搞,到時個個53歲架喇

咩台

TVB 夜鳩媽媽3點幾個音樂節目播Don't be afraid

咩台

TVB 夜鳩媽媽3點幾個音樂節目播Don't be afraid

btw, 今次呢兩場好似係don't be afraid首次真live

咩台

btw, 今次呢兩場好似係don't be afraid首次真live

電視live唔計就真係
沒有任何新消息?
今日個位 用盡一生運氣 感激所有幫過我既朋友
行かないで そばにいてほしい

咩台

電視live唔計就真係

電視假live嚟,除咗hyde把聲係真
係德福睇
舞台移動個陣,yukihiro 直接將個籃同入面既波仔拋左落下面
Ken叔 hea住打鼓

Ken叔化身廢中
但明明佢好似係最高學歷個個

Yuki唔係第一次,
L'20去環球影城睇,
佢哋企巴士巡場有芝麻街啲人物一齊,
咁芝麻街啲公仔個口係開架嘛,
Yuki係咁扔啲波入Elmo 個口到
隻Elmo有救命樣 笑到碌地
今日個位 用盡一生運氣 感激所有幫過我既朋友

修哥唔好咁講呀
一定再有機會架
最後係瞳の住人真係由笑底笑左出泥,佢地好奈無唱呢首啦 今日德福睇氣氛雖然麻麻,但自high完都好盡興

咩台

電視live唔計就真係

電視假live嚟,除咗hyde把聲係真

呢樣梗係知,睇左佢地十幾年
岩岩係the sky 睇完, 有冇人可以翻譯返佢地大概講咩? 唔識日文jj

係重記得時講少少⋯
hyde係一開次玩人浪個到話尾行尾二行唔記得落返來,
然後再鍊成一次。
(之後就有風機吹風出來了~)
中間就係ken叔係到講個個led手燈。
但冇人想理
之後話下次都係講返咸嘢好啦。
hyde同tetsu就講第一次去外國拍嘢,
然後就講個到好臭定唔知好嘔心
(唔係聽得太清楚淨係聽到hyde講左屎

testu MC時有講到staff話4月8日同9日,
三個數字加埋就係25。
問佢係唔係得登,佢話唔係。
因為其實4同9對日本人來講都唔係好既數字。
(4=し=死,9=く=苦しい(辛苦))
佢話佢係好是但既人(適当な人),
揀呢兩日都冇諗過啲咩,
但28年前既今日,
佢自己一個人搬左出來住,
個陣未有手提電話,
佢就拎住張電話卡去公共電話打返屋企喊。
但就係因為咁彩虹就開始左了。

最後hyde講,
彩虹25年,已經係半個人生咁。
話組彩虹兜左好多路(都有走捷徑),
但見到fans既笑容,就覺得兜左咁遠都唔係壞事。

大概係咁,有錯勿屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞