有冇人鍾意L'Arc~en~Ciel?

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
呢段好正

咩app黎

Joysound
請問佢車廣告嗰首歌係咩?
搵咗十幾年都搵唔到

Get out from the shell

多謝您解開我十幾年嘅心結
搵咗十幾年都搵唔到

唔知有無記錯 你搵黎聽下先
don't be afraid個vr mv幾好J
第一次睇果陣真心覺得好型

Yuki最型
好懷念呀想當年又儲碟 又儲雜誌
有好多同好喺度
最鐘意聽kiss
以前買過real同quadrinity而家唔知pat左去邊
都買過佢d live碟睇
好懷念呀想當年又儲碟 又儲雜誌

我Dum晒啦雜誌 地方有限
搵咗十幾年都搵唔到

聽咗
修哥
以前laruku post成日見
好想有live聽

聽咗

聽晒佢咁多首十日都得啦 傻豬黎既
修哥
以前laruku post成日見
好想有live聽

今年連hurry xmas 都無得聽
差唔多十年fans, ready steady go開始聽起
不過心目中覺得最高質album係true
同埋偏向鍾意ken作d歌
差唔多十年fans, ready steady go開始聽起

Ken叔叔既歌你最喜歡邊首

幾難揀,比較鍾意caress of venus/ the fourth avenue cafe/ promised land

早期tierra d歌都鍾意,聽緊就唔知點解會聯想到細個夏日炎炎係屋企涼著冷氣hea果種寫意feel,尤其係white weathers
最中意虹

なぜこの胸から愛は生まれて行く?

幾難揀,比較鍾意caress of venus/ the fourth avenue cafe/ promised land

早期tierra d歌都鍾意,聽緊就唔知點解會聯想到細個夏日炎炎係屋企涼著冷氣hea果種寫意feel,尤其係white weathers

Will you please tell me the way to the sky
早期既歌好多都寫得好黑暗
但我鍾意
何が愛なのか?
何が嘘なのか?

Will you please tell me the way to the sky
早期既歌好多都寫得好黑暗
但我鍾意

Blame inner core

Wind of gold 上年現場睇到真係喊出黎

揮手區
老餅留名
2000年開始聽
Don’t be Afraid full mv youtube一日限定
但鎖區
邊到睇得返曈之住人嘅mv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞