有冇人鍾意L'Arc~en~Ciel?

1001 回覆
73 Like 0 Dislike

果陣聲係靚但live唱功真係極差
反而呢幾年轉左唱腔穩定左好多

終於有人講出事實
其實睇返自傳佢有講嗰陣唔太享受到唱歌樂趣
係後來先鍾意唱歌

以前煙酒太多了 我覺得自從solo之後 可能live多左 唱功穩定左 anyway 好憎d人成日將laruku無活動賴落hyde到

Practice makes perfect awake tour果期真係爛聲顛峰
https://youtu.be/qgc71C5UIqE

反而hyde個樣最吸引係依幕

以前煙酒太多了 我覺得自從solo之後 可能live多左 唱功穩定左 anyway 好憎d人成日將laruku無活動賴落hyde到

唔關事的?

其他三個人無份solo? 你估Laruku係xjapan咁一人band咩

我都鍾意x 但而家真係變左yoshiki and his friends

終於有人講出事實
其實睇返自傳佢有講嗰陣唔太享受到唱歌樂趣
係後來先鍾意唱歌

Practice makes perfect awake tour果期真係爛聲顛峰

個期真係差咁少少 不過awake 隻碟正到癲 existence as one Ophelia

唔關事的?

其他三個人無份solo? 你估Laruku係xjapan咁一人band咩

hyde行開咗迫住solo咋,個個等佢開飯

唔關事的?

你睇佢地玩solo幾開心 laruku個個成員都才華洋溢 按捺不住了
自由招待

估得中我睇緊邊首有獎
聽日有野公佈?

估得中我睇緊邊首有獎

唔關事的?

睇自傳佢話係佢自己提出solo先
其實食煙飲酒唔太關表現事
係佢呢幾年真係進步左好多

估得中我睇緊邊首有獎

當我無講過

估得中我睇緊邊首有獎

如果live可以唱多d冷門歌就好

一陣起身睇下咩事先

唔關事的?

你睇佢地玩solo幾開心 laruku個個成員都才華洋溢 按捺不住了

收哂啦
ken san都走左去做producer啦

收哂啦

佢地個個都可以獨當一面

估得中我睇緊邊首有獎

係虹 仲以為無人估得中

估得中我睇緊邊首有獎

係虹 仲以為無人估得中

個背景出賣左

係虹 仲以為無人估得中

個背景出賣左

一睇個背景就知啦

大船要開動喇

仲有4個鐘...
個網址L25
會唔會25週年紀念演唱會
新album

收哂啦

佢地個個都可以獨當一面

容我張狂
larc 靈魂其實一直係ken
無ken 寫既歌,無今日既地位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞