有冇人鍾意L'Arc~en~Ciel?

1001 回覆
73 Like 0 Dislike

好似係大陸d網度睇,果時好細個睇完以為係真

係咪叫咩櫻豬十年個個故 最出名係佢

應該係,仲記得好深刻有句對白係hyde話sakura屋企張床好多好玩嘅玩具

依家睇返其實會打冷震
睇下機票先
睇下機票先

等HKExpress sale啦好似係
dont be afraid出咗,mora有得買hires了
dont be afraid出咗,mora有得買hires了

同埋啲出法其實好呃錢,之前優先出咗英文版
今次隻single又收錄埋首英文版

同埋啲出法其實好呃錢,之前優先出咗英文版
今次隻single又收錄埋首英文版

Cradle怪怪的
有無平機票資訊交流下
有無平機票資訊交流下

去東京有好多間都有嘅
香草 樂桃 HK Express
有無平機票資訊交流下

去東京有好多間都有嘅

樂桃有香港去東京咩?
有無平機票資訊交流下

去東京有好多間都有嘅

樂桃有香港去東京咩?

冇咩
想聽flood of tears!!!!!

想現場聽flower 第一首真正鐘意既歌

朋友個朋友執過hyde拋出去既口琴

想現場聽flowerundefined 第一首真正鐘意既歌

朋友個朋友執過hyde拋出去既口琴undefined undefined undefined

有冇奶

想現場聽flowerundefined 第一首真正鐘意既歌

朋友個朋友執過hyde拋出去既口琴undefined undefined undefined

有冇奶

緊係有 由內至外奶均晒

我想聽fare well, anemone, umibe 同静かの海で
聽到一次死而無憾

我想聽fare well, anemone, umibe 同静かの海で
聽到一次死而無憾

頭三首都聽過 無記錯既話
Anemone個場好似係北海道?一聽到intro喊左出黎

聽到一次死而無憾

咁正
我唔知邊到睇到張圖
唱呢首歌個時,成個台都投射好多anemone
個畫面好正
飲歌

butterfly's sleep
4th avenue cafe
花葬
pieces

近期d曈之住人敍情詩都好正

不過Hyde老了

聽到一次死而無憾

咁正
我唔知邊到睇到張圖
個畫面好正

http://setlist.mx/concerts/2694

睇返真係北海道個場
仲要配埋弦樂團

咁正
我唔知邊到睇到張圖
個畫面好正

http://setlist.mx/concerts/2694

睇返真係北海道個場
仲要配埋弦樂團

嘩..呢場既歌好正
好想睇

咁正
我唔知邊到睇到張圖
個畫面好正

睇返真係北海道個場
仲要配埋弦樂團

嘩..呢場既歌好正
好想睇

我記我有upload過音源去youtube,但唔記得係咪呢場,總之係呢個tour

睇返真係北海道個場
仲要配埋弦樂團

嘩..呢場既歌好正
好想睇

我記我有upload過音源去youtube,但唔記得係咪呢場,總之係呢個tour

求link

嘩..呢場既歌好正
好想睇

求link

https://youtu.be/3iXFsSabv9s
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞