有冇人鍾意L'Arc~en~Ciel?

1001 回覆
73 Like 0 Dislike

Ophelia同My Dear hyde比Laruku用
其實有時覺得佢地4個幾疏離下
係Hyde & ken會friend d囉

夾band姐 無話包感情好既
利申:無睇過自傳
怪唔知hyde唔係咁想返larc玩

哲學題:咁到底好似依家咁吊住條命好啲,定轟烈啲解散左佢好啲?
我唔是黑心 只係有時等佢地返黎等到真心灰 我唔太留意佢地solo

定期搵銀最好

好似x japan咁間中出黎呃下fans錢,好過冇
solo真心零性趣
諗起20th L'Anniversary果陣佢地上music station,無記錯嘅話果時akb 高橋みなみ問佢地點解可以keep到廿年,好似係ken答「唔好太干涉其他member嘅生活,唔好知太多member嘅事」,講到大家都唔知大家住邊

哲學題:咁到底好似依家咁吊住條命好啲,定轟烈啲解散左佢好啲?
我唔是黑心 只係有時等佢地返黎等到真心灰 我唔太留意佢地solo

定期搵銀最好

好似x japan咁間中出黎呃下fans錢,好過冇
solo真心零性趣

xjapan近年開live多過佢哋,上年有nation tour
只係pata有事先停咗,性質唔似laruku一年一次大live彈出彈入

Ophelia同My Dear hyde比Laruku用
其實有時覺得佢地4個幾疏離下
係Hyde & ken會friend d囉

夾band姐 無話包感情好既
利申:無睇過自傳
怪唔知hyde唔係咁想返larc玩

呢個年紀,解散都無意思
Btw 修哥,
抽二張用Nexus 當選係咪算低?

佢地都話私底下唔會搵對方

我仲記得tetsuya結婚嗰日hyde去咗睇hide memorial summit

腐女幻想已滅

兩個都結晒婚腐乜春
諗起20th L'Anniversary果陣佢地上music station,無記錯嘅話果時akb 高橋みなみ問佢地點解可以keep到廿年,好似係ken答「唔好太干涉其他member嘅生活,唔好知太多member嘅事」,講到大家都唔知大家住邊

君子之交淡如水

我仲記得tetsuya結婚嗰日hyde去咗睇hide memorial summit

腐女幻想已滅

兩個都結晒婚腐乜春

有關係㗎咩
加人有冇過嚟?我見佢高登回咗我post
Btw 修哥,

Sorry 唔係好明

無過黎好似

無過黎好似

做乜唔過 an機?

無過黎好似

做乜唔過 an機?

iPhone 可能偷睇緊
小氣加人
Btw 修哥,

Sorry 唔係好明

25th live 想同fd一齊睇,
Nexus 抽中飛個機會係咪唔高?

因為想預下要開幾多個acc抽
Btw 修哥,

Sorry 唔係好明

25th live 想同fd一齊睇,
Nexus 抽中飛個機會係咪唔高?

因為想預下要開幾多個acc抽

我全部朋友都中nexus 但我就是fc mobile nexus 三樣都唔中既例子
據聞中左唔比錢 以後都唔會中

腐女幻想已滅

兩個都結晒婚腐乜春

有關係㗎咩

FF無極限
其實人大個左諗少左好多呢啲無謂野
但以前細個係覺得佢地有啲sweet

兩個都結晒婚腐乜春

有關係㗎咩

FF無極限

hyde係同sakura㗎

有關係㗎咩

FF無極限

十幾廿年前嘅事

有關係㗎咩

FF無極限

咪就係囉屌 hyde係sakura同清春ga

FF無極限

我係咪引左好多腐女出黎

我係咪引左好多腐女出黎

我仲記得個同人故仔話hyde唱i am so happy果陣每唱一句i love you就回望sakura一次

我係咪引左好多腐女出黎

我仲記得個同人故仔話hyde唱i am so happy果陣每唱一句i love you就回望sakura一次

有咁既事

我係咪引左好多腐女出黎

有咁既事

好似係大陸d網度睇,果時好細個睇完以為係真

有咁既事

係咪叫咩櫻豬十年個個故 最出名係佢

有咁既事

係咪叫咩櫻豬十年個個故 最出名係佢

應該係,仲記得好深刻有句對白係hyde話sakura屋企張床好多好玩嘅玩具
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞