有冇人鍾意L'Arc~en~Ciel?

1001 回覆
73 Like 0 Dislike
側邊有電視 後面就真係聽聲

你坐a咁堅?
我第一晚就係坐10000yen位。
無計買唔到黃牛。
但係hyde都行左過黎3次,以我o係日本live,從來都中唔到前過block b位既往績,今次真係算係見到最大粒既member lol

早晨~~~你尋晚最後係咪買黃牛呀?
今次真係有史以來最前 香港平時都坐十幾行

最後都係買左 好靚

我都係覺得佢太細粒,所以最後無買,同埋我真係唔會戴,所以好似有d可惜
最終買左兩個pass bag.......

袋我反而無買 唔太係我style
我約條鏈當係全家之寶 in laruku we trust
有冇人知hyde把聲狀態點 近2年有少少下滑

今日佢狀態的確唔多好,養聲功夫做返好啲問題應該不大。
會唔會係早兩日食多左煎炸野

vamps嗌到咁好難唔傷 不過睇得出佢係VAMPS好開心 佢開心就好

Vamps萬聖節個個好想去睇一次
上次追V6瞓網吧係電視睇到hyde 扮少爺
充血不成再失血

好期待今年佢會扮乜嘢

今日有中東王子,punk友同貴婦都好開心。
但最後件初好似係見到佢係著t back
有冇人可以講下

勁透囉 我𥄫左勁耐 不過望唔到

今次福利好大
我覺得黑色個條就係佢條底

你坐a咁堅?
無計買唔到黃牛。
但係hyde都行左過黎3次,以我o係日本live,從來都中唔到前過block b位既往績,今次真係算係見到最大粒既member lol

求今次block a 入手教學

你坐a咁堅?
無計買唔到黃牛。

求今次block a 入手教學

識一班除左帶你上遊艇仲可以同你有福同享既朋友
平時互相幫下忙咁囉 今次朋友咁醒我 我都唔知點報答
有冇人知hyde把聲狀態點 近2年有少少下滑

今日佢狀態的確唔多好,養聲功夫做返好啲問題應該不大。
會唔會係早兩日食多左煎炸野

vamps嗌到咁好難唔傷 不過睇得出佢係VAMPS好開心 佢開心就好

Vamps萬聖節個個好想去睇一次
上次追V6瞓網吧係電視睇到hyde 扮少爺
充血不成再失血

好期待今年佢會扮乜嘢

今日有中東王子,punk友同貴婦都好開心。
但最後件初好似係見到佢係著t back
有冇人可以講下

勁透囉 我𥄫左勁耐 不過望唔到

今次福利好大
我覺得黑色個條就係佢條底

勁透個件我流哂血,跟住白衫v得雖然唔deep,但約隱約現真係令人噴血
睇左星期日場,
早上排good,d雨搞到背包濕晒,
好彩排1個鐘少d就買到。

雖然我覺hyde狀態一般,但今次換左幾個造型(衫),覺得好驚喜。

今次彩帶,波 掂都冇掂到,
d彩帶噴出黎時,好似摩西分紅海咁,飛晒去隔離2區。。。

有冇人可以俾有字既一節我
我星期二都仲係東京,拜託

買唔到鬆弛熊file好sad
好亂,究竟tetsu個段我是咪聽錯,
4+8+9=21喎
加來加去都25唔到
4+8+9=21喎
加來加去都25唔到

4+8+4+9🤔
4+8+9=21喎
加來加去都25唔到

4+8+4+9🤔

明了 謝修哥
4+8+9=21喎
加來加去都25唔到

4+8+4+9🤔

明了 謝修哥

笑了
坐緊的士返屋企 好似發左場夢咁
坐緊的士返屋企 好似發左場夢咁

Same here. 番到屋企望住堆goods感覺好唔真實
屌你 風之行方
屌你 風之行方

發夢都估唔到會唱
屌你 風之行方

發夢都估唔到會唱

開頭結他intro 即刻眼濕濕
歌詞好正

大家有無影到會場既相呀? 貼出黎分享下

點解file會限買架

點解file會限買架

幫個fd買左自己冇買😫

諗緊通唔通販🤔

點解file會限買架

乜都買唔撚到啊屌

點解file會限買架

幫個fd買左自己冇買😫

諗緊通唔通販🤔

加人好似有訂通販呀 加唔加到單🤔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞