[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (54)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
有冇人著過Baracuta Harrington jacket
無吹奏呀,不嬲屌開,n-1 真心靚,不過勁唔practical …. exactly 就係凍唔夠做,唔凍又熱,我覺得只啱around 5 至10 度著
我覺得因人而異 -5度都仲好暖
其實n1算外層防風,再凍落去要從中層入手
咁a2喺香港其實啱唔啱著,想買件eastman
N1加多件hoodie 可以頂到落雪
上個禮拜去咗Barbour 試Bedale
仲煩惱緊買38 定 40 好
有冇差唔多身形嘅師兄可以俾啲意見 (180 cm 66kg)
38隻手袖有輕微短 整體合身 膊頭有輕微緊
40隻手袖啱啱好 但感覺大件好多
睇落38唔啱身喎
緊就係唔啱啦
好多contract no. 其實有無話點分呢?
請問咁多位Ching 有無咩雜誌/網站/youtube channel可以認識多d 美式日式workwear 牛仔服飾品牌同點配襯

我不嬲都係毒毒 無咩點話去襯衫
但呢種style 真係令我有d心動想認識多d
我自己有睇開呢個youtube channel
Carl Murawski
https://www.youtube.com/@CarlMurawski/videos
鐘意工裝戈種 簡樸實際同麻甩味
cpu
睇完想入返件27752 不過無得上身試差咁啲
個袋幾靚
原來係咁
睇睇下想買eastman啲elite unit,escape同hells angel都幾正,不過真係幾貴下
借問聲有冇師兄知道Take 5重有冇lone wolf買? 或者有冇類似款嘅牌子可以推介下, 最好就直接係香港買得到嘅 J左好多年而家終於真係想買
見到仲有
件overalls可以介紹下?

咁多位大哥

呢件 LEVI'S TYPE I $1099有冇得諗?
OLD JOE 既cross shoulder overall
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞