[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (54)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
減肥 取社叔叔得巴打都可以試吓
如果巴打真係好鐘意條褲就更加唔應該改啦
改完都唔係果回事差好遠
根本唔關事
剩係要款既隨便睇岩就買得

如果要跟型號買我當你係想買vintage先啦
vintage既話 我唔認為香港熱到著唔到原裝ma1
16 17度都已經著到
L2B係薄d的
唔試下aviator’s vest?
料好似同n1差唔多?
但又背心 多d機會著
如果唔一定要Vintage既話其實Toys差唔多年年都有出,可以睇下啱唔啱
一樣熱到hihi
Toys McCoy
你要款 真係唔洗型咩型號
行出街唔同牌子既同類褸一街都係 試岩就買得
如果你係睇alpha就L2B啦
只能講又貴又唔抵
其實我會建議搵vintage
60年代打後橙底既L2B~$1000-$2000
Toys 梗係買皮褸
件件都正到出汁
黎緊想買Ricky’s mountain
想買下
b-3 係唔係一定大件d
因為我ma-1 係著xs
但b-3 最細定M
都係日本alpha industries
好想買b3
但怕唔岩size…
n1 我有
houston 既
不過我唔係香港撚
所以都ok
加條老牛
同redwing
fit 曬
我唔知係唔係因為b3本身d毛厚個size 先差噤多
件B3
M碼:衣長67.5 肩寬52.0 袖長60.0 袖長86.0
但ma-1
XS尺碼:長65.0肩寬45.0寬55.0下擺寬39.0袖長70.0
差噤多我怕我著唔到
thx 噤多巴打…真係唔識
今季有無咩褸款正,想買件wabash但係fw嗰件lot100又周圍都sold out
大陸野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞