[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (54)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
公道講其實FullCunt唔係全部都用新疆棉

但個人認為佢最大死罪係食相太難睇 奶到cheap晒
我諗要講番當時嘅背景,話說當年武肺時,日本水深火熱,日日死好多人,又有大型郵輪群組,人人都屌晒鬼。 Full Cunt 就係果時just in time 咁岀咗上面個暖心post … 當國民水深火熱時反而同個原頭打氣,食相極度難睇。從此之後永遠black list…..
原來有一段咁暖心嘅故事,唔知頭唔知路買咗添
總之FC 就衰9格啦,當時LH 仲要啱啱入咗無幾耐,唔好彩。不過邊有影響呀,咪一樣 好生意啊!
有冇巴打解救小弟,想直接係樂天買
嘩屌唔識野早排買咗條考慮捐俾救世軍
最好直接睇spec對下
試吓先,試過樂天買兩件Goodwear XL
點知一款係oversize cutting
所以驚驚地
T5試左先囉
怕醜

津巴棉喎
Red cloud 不嬲係大陸野
m41卡其褲有冇推薦?
我見take5條條都2k 起好貴
m52法軍卡其又有冇推薦
有2個摺位好正
復刻都得啦
我著29 30腰 腳又短好難vintage
你點搵的?
其實都無既,生意歸生意。LH當時射TG都高調開放俾人避難既,先唔好理佢地專唔專業同宣傳手法先,佢地確實叫做有做野。
香港vintage黎講專業少少都係個兩間架啦...
chino呢d咁基本既野一定有 問下啦
你一定要M41梓鈕就另計(好似有間有30腰)
想問下KLEMAN呢d牌子通常Black Friday呢d日子會唔會都有sales會做
係咪d字頭同白鯨我過幾日去睇下
搵生勾勾巴幫手啦,呢條french M47 都係佢幫我

我暫時睇圖覺得正
但都想睇下實物會唔會闊得濟先
驚到時唔岩心水浪費左生勾勾巴一番心機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞