[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (54)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
不如直接落鋪頭試
好主意
不過我想上網買二手
廢事冇幫襯 所以先上網問問
你本身咩牌子鞋著7.5

睇下我幫唔幫到手
Cons, red wing
唔該哂
Alden loafer model number 係?
brogue exclusive Tom last
我見佢description 咁講 唔識咩model
Link?
tom last 我都係第一次聽,香港應該都無鋪頭會有,有都係得van last Aberdeen last loafer
我van last loafer 係著開US 9D , , Aberdeen last 綁帶款US 9.5 , red wing 875 US10, converse 1975 US9.5, 你問下賣家著開咩size 可能有參考價值啲
唔該你先
有個bleu de chauffe袋買咗返嚟覺得太大太重
想出售 M size $1200

請留tg
有無師兄喺Momotaro 官網買過牛仔褲?

Filson Weatherproof Leather Journeyman Backpack

嫌太重少用,全皮用料厚實,$2,500放 有意TG

https://t.me/BURIGURI
想請教復刻og-107 baker pants,除了or slow ,仲有咩牌子做得好,見有啲將褲型改slim唔大啱
Vasco nelson 2way 有巴打用?
有無巴打有momotaro
請問點預size
買0905 1005 係預大定預細?
有,平時都揹開皮袋或啫用filson 之類重袋,但vasco 呢個真係次次揹到膊頭痛靚係幾靚
咁我要諗諗
見幾靚又木村用
你買左咩色?
想問下各位師兄邊到有得買 baracuta g9
啡色我有個
愈來愈少用 用就會手抽唔會斜咩
太重了
係呀,基本上唔會斜孭,好鬼重
如果我用都係手拎多

沉日入手既Makers, 一試便愛上
有冇手足知觀塘有冇地方改牛仔褲
syp leather craft
Goodwear tee 好唔好著? Good On 試完覺得個領好闊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞