[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (54)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
依家轉咗做永久咩?係要keep住消費㗎喎有限期㗎
仆街啦, 我成兩年冇係佢到買野
朋友經過問左 永久
咁我可能買埋佢
諗住買咩?
唔知 爭好少
有冇好介紹?
又或者有冇巴打有需要
想試EG Piccadilly
不過佢好似無入
諗緊買返Alden 定試下paraboot?
我之前買左18000野,過左期佢話要重新買過夠20000先比番會員我
而家改左?
舊時要keep住消費
paraboot loafer 麻麻地
alden 有對 snuff suede

話時話吒兩年都好似冇rare shell 抽
定係無人講
要18個月內買夠20000 一夠就永夠有效
但爭少少的話 18個月過左要重新計
講錯 唔肯定係重新計 定係最初頭既單唔計only
但大致上都係要18個月內夠20000
然後永久有效
諗緊paraboot michael 定係Alden chukka
我上次問都係咁
G3機出嘅牛好似真係好著啲 唔洗點breakin
可能試完即刻有決定

當初買咗michael 有少鬆,但腳趾公都係著到痛(應該個型唔啱我)最後被逼放咗佢
cowhide皮袋保養應該搽wax定cream定oil好
而家有7折好抵買, 不過佢連對鞋都冇得試 真係唔知買咩碼, 我平時著7.5 , toys果對要 7…
Viberg 好似冇7折
冇得訂岩先facebook問左
除左viberg 仲有冇類似既推介
入左條resolute712 W31 L29 one wash唔啱size
有人啱可留tg傾傾,平d比你,只求唔好哂野。
上次話買條real mccoy army short 已經到左
不過好鬆下(買左32)
有無bro啱
睇下有冇興趣換野
alden
最近減價買左
有條 sd 108 神魔大戰 w30 全新購自take 5 未著過未改過褲腳
https://www.dartisan-onlineshop.com/smp/item/WAR-001.html
肥到著唔到,有巴打岩既平讓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞