[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (54)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
平條毛
原色講緊one wash 70505已經係開緊天價
557就根本好難見到啦
同埋101j深色都開始見2字頭 要買好快買
攝衫
其實Type 1有好多牌子都唔錯,點解話WH係唯一出路
本身睇岩咁解 請教下仲有咩岀色既牌子
Freewheeler,CSF,Jelado都好高質
其實fullcount唔奶共係咪都會榜上有名
有冇師兄同時有Buzz rickson 同 Toy Mccoy n-1, 邊一件舒服啲黎緊一月去日本,想買件著
一定Toys mccoy

Buzz啲毛會吉肉,同埋Buzz要試啱先買,佢個cutting做到手臂比較闊,好易著到大陸民工咁
Thank you

利申一路有件waiper n-1 其實幾舒服,但都幾肯定著過去會頂唔緊
不過N-1旅行著的話,會著到個人好攰,件衫太重
當負重衫 著住行多啲消耗卡路里可食多啲野
我有Buzz Rickson 同Freewheelers. 其實兩件都唔好著,特別係著去旅行,根本同做gym 無分別。我著過一次去日本,一次去英國,兩次都後悔,我唔會再著n-1去旅行。 如果係香港著一日半日當然係toy 好過buzz…. 不過,琴日都已經立冬都仲係2x 度,好懷疑仲可唔可以係香港著n-1…. 起碼我上年冬天無著過
呢幾年香港M51都少機會著到,市區凍極都好少低過18度
牛仔褸最多外面加down vest就乜都搞掂
舊年應該著左5日
著storm rider vest都唔洗加
Lined 101J
熱撚到咁我moleskin法工都著唔到
一月去日本
諗住著Barbour 唔知夠唔夠頂
我做過,凍病左
睇返往年呢十年11月都係呢個溫度, 十二月尾先係香港冬天開始
題外話點解個個commments 都有負皮
15 16度先着到
幾年架啦,一係就bot, 一係就係on9 仔,慣架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞