[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (54)

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
話說 想請教一下各位巴打
Barbour classic bedale著40
Baracute G9建議take咩size?

未去試上身,唔清楚個cut幾slim
但上官網睇size chart就應該42都啱膊啱胸
我自己就size up 2個size,我barbour 34,baracuta 38
想買!!
想放啲衫走了😂😂
你大把牛要放
多到一得個點😂😂
但限牛又唔係好捨得放
G9 好細件,size up 兩個碼
收到
我追舊post都見大部分巴打都建議2 size up
不過我自己barbour著40,just fit
睇baracuta size chart似1 size up就夠,問下大家意見
好易break in
Last好舒服

想買呢件FREEWHEELERS DECK WORKER JACKET 好耐,見樂天有9折加埋日圓低水,即衝
巴打,用開邊張信用卡個rate底啲?
依件我都捕左好耐比巴打買左
無特別去比較,都係用比較大路嘅卡
啱啱睇返真係sold out咗
得返卡其色打丁款有38碼
點先有9折卷?
寄去日本地址集運?

選擇一件產品撳入去,右下角會有coupon可以提取,結帳時自動減折扣。

我扣買樂天會員1500積分,總共俾咗46,000円連日本國內運費,未計寄返香港嘅費用

Hk BS Vip要$3840

我係呢間鋪頭買:
https://search.rakuten.co.jp/search/mall/Freewheeler/?sid=350453
頭先試過,要login咗先見到有折扣
呢件38 其實唔大件 我係bs試完 冇晒40 上左樂天買 上年
38我都驚買細咗少少,我估大機會啱身但袖有少少短
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞