[第N次深夜閪波] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1732]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
洩左道氣
散哂
咁樣禁撚住攻, 遲早入波
黃潛隻卡普幾勁喎
出波靚撚到
Rulli都幾膠下
雖然悶啲 不過決賽純欣賞角度應該full team曼城對full team利記好睇過打皇馬
無一球接實
佢直頭係唔想接下下一係扶出黎一係雙鎚就算
呢個月睇左兩次啦 仲未夠?
但作為曼迷睇鏝猁決賽應該係最難受
第2次唔計啦 皇馬入決賽都係守住等反擊 無果種55波既味道
睇化哂
呢排睇返曼 d 比賽難受D
今季猁 真係有機會四冠 愛字頭又有機會降班
曼聯又柒成咁 佢哋今年一定好high
我見到仳地topic已經開始串過馬撚
慘,要寄望鄰居生性
但係好好睇喎
已經四冠左啦
曼城聯賽一定自爆啦
Fa cup軌星散無心情踢
哥狗歐聯決賽排鳩陣
到最後係:

同日,英超曼聯辦約見曼聯隊員選委,傳達美國格拉沙家族對隊長選舉的最新指示,消息指「麥龜是美國中央唯一支持人選」,並呼籲選委支持。

同市光榮
同市光榮
咩又loop一次
你自己#147帶返起個話題

本身呢隊波喺蘭狗黎之前都已經散散地
廢撚到比降班隊炒
蘭狗佢作為暫代領隊佢係救唔返個劣勢
但當時可以選擇而又有能力帶返隊波重回正軌嘅領隊你數得出邊個?

與此同時梅毒夫搵蘭狗開多個條件就係暫代半年之後做顧問
可以睇得出梅毒夫都意識倒成個球會有問題或者係時候變
呢一點蘭狗喺紅牛做過嘅野叫唔叫實例證明啊?

半季過去 成績的確冇改變
四大雞胸 冇歐聯
但作為改革嘅第一步我覺得還好
一路蘭狗都講倒隊波究竟曼聯呢間球會究竟同人地差d咩
最後搵左現代d嘅教練 ten hag
(不論最後係咪變埋坦狗)
ten hag肯簽仲係基於佢作為領隊喺買賣人有say
炒埋scouting head 推薦緊咩paul Mitchell
如果當初carrick肯留半季 最後比佢教到有前四
但高層個諗法冇改變過嘅話
換個新領隊咪又兩三年再loop返同一樣問題

最後 你唔係迷so
你同爵連狗都只係享受比人篤住個柒頭黎屌嘅attention seeker

曼聯隊長不二之選
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞