[第N次深夜閪波] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1732]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
打個比喻啫
個point係選咗d同球員關係好但唔係領袖性格既人
5月 psn 送fifa22
我地個個都要驚入到禁區之後...比人解圍反擊
面對住密密送咁就GG了.
咁點敢入禁區
Red cafe 已經多人開始屌般

不過佢又未去到好似福龜咁要即躝

佢可以比坦調教下嘅
點解唔正正經經請蘭做consultant?
係要塞個領隊位畀佢

曼聯真係好搞笑
請個銀行佬做ceo
請個consultant做領隊
請個教練做technical director
好多攻勢都係靠前面三個不斷跑入去接應

我哋就不斷禁區外 call ball
俾你有前4有歐聯踢 但係你隊波仲係柒下柒下都無用啦
有球星黎又點 後費時代夠多球星嚟啦 有咩成績先
call 完回後
你點都想揀人個Pool可以大啲㗎
點會因爲之前買唔啱人所以要自己更少選擇
都話冇人肯做半季interim跟住走人
畀布蛇你係咪要?
嗰1-2仲要包埋牙朗,佢唔喺度就變0-1,痴撚線
其實上半場有一下沙拿係右邊吸大位斬入左路half sapce, 文尼前插撻頭頂出界,呢下攻勢直頭係同昨日皇馬對曼城迪布尼第一個入波差唔多一樣

我哋前場既人就係隨咗C朗(卡叔我已經當佢唔存在)係有呢個前插意識,更加唔講曼聯比波啲球員啲斬波係唔會可以咁精準咁斬到落果個空位度
卡?
佢係曼聯公佈要喺出面請人之後先話唔做啫
以前既福馬綠都係無波在腳就無威脅,唔識走位拉空間同前插。福都叫好少少既識跑身後波打反擊。閪馬就真係無波就廢咗武功咁
卡講咗話佢認為蘇俾人炒佢自己都有責任
所以唔會坐正
拿拿聲搵水魚接貨先
佢本身話跟so蛇一齊走 係未請到人先頂個幾場
果時已經有人質疑緊蘇蛇落鑊,身為蘇蛇助教既佢點解可以唔使問責仲有得留低做看守領隊啦
如果個board 係正常人咁你個方法係得嘅,但經歷過v92, 摩佬,蘇狗 3個教頭你就知,只要入返前4,board 又唔會再理,啲買人一樣咁鳩。鬼唔知有歐聯會吸引到多d 球星咩,今季入左varane, sancho, 夠好J未?咪一樣輸到碌柒咁。要救呢隊垃圾曼,應該得安76先做到。但係可以維持幾耐,倒不如真真正正推倒重來,用一套固定嘅戰術方向再搵適合嘅球員,而唔係用戰術去就班球員啦。
比蘭狗頂半季有個好處
佢直接教呢班大帝半年
可以好直接睇倒轉踢法嘅話有邊d人可以留
不論係訓練同落場嘅態度 能力 技術 意識
喺ten hag黎之前
蘭狗都可以大概話倒比佢聽有邊d瘀血諗都唔洗諗
有邊d位置一定要重點執左先
炒球探等等其他內部野都與此同時進行緊

至於點解當初要請蘭狗頂半季之後先再做顧問
我覺得主要係冇得揀
最理想緊係季中撬倒ten hag過黎教 蘭狗做高層tim
但現實就係果個時候唔會有教練黎執爛攤子
垃圾驚
得班癲佬先會屌尻蘭sir半季tune唔番起班波
其實蘭sir 幾好丫,佢毫無壓力直屌隊波有咩問題。一來每到所有問題浮哂出黎係得掩飾,二來大家對下個領隊EXPECTATION 可以降低,變相多左時間去執隊波
其實蘭sir 幾好丫,佢毫無壓力直屌隊波有咩問題。一來到所有問題浮哂出黎得掩飾,二來大家對下個領隊EXPECTATION 可以降低,變相多左時間去執隊波
原來大家都知隊波有幾廢
唔係以為上年第二同鏝同一水平
其實阿而家仲好過獌,雖然都仲好海鮮,連輸三場
其實我覺得熱個老細,比晒權干地,佢唔想熱頹落去
獌管理層覺得只要搵到個新費蛇,就天下無敵咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞