[第N次深夜閪波] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1732]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
呢半年係斷症 下季開始落藥
2月棄咗ut諗住打season
但今集打season lag到on9
on9先仲比錢買
好嘅地方就係
佢同曼狗本身冇瓜葛
純粹打工仔用第3者角度去睇呢隊波
而梅毒夫好似本身都幾admire佢又似會聽佢講
曼狗嘅高層係廢撚到要出面搵個人返黎教先識點做嘅
咁有乜計
班廢老鍾意聽曼聯DNA,you can see the progress,we are too close to give up呢啲正面嘢,蘭蛇咁直接指出而家嘅曼聯同垃圾冇分別佢哋唔like
玩一陣23又出lu

放棄咗只打proclub
Dl efootball輕鬆玩
啱啱即刻放撚咗$130
proclub今集都垃圾 隻game打到人抑鬱
你打season都lag?
我以為我問題
咪就係免費俾你玩等你上癮
其實都請到坦sir
scout又炒人
傳緊請paul mitchell
成個改革都行緊點解仲哂時間咬季中請蘭sir
咬既人係唔想要坦sir?
想搵卡sir教可能搶到前4又俾張約佢咁?
卡蛇咪又係蘇蛇咁 打幾場士氣波之後又打回原形 想大立一定要大破先
咬嘅人都係不外乎接受唔到隊波原來係咁不堪仲幻想曼聯好輝煌或者自己中意嘅球員無得出跟住死咬爛咬 前者會時不時陰啲陰啲講咩上季拎第2 嚟嚟去去都係嗰啲論調 咩曼聯係應該爭緊冠 呢個人腳應該要拎冠軍 廢老牙朗嚟破壞蘇狗戰術體系 蘭狗說好的逼搶呢 乜乜77 無限loop
"I do believe in myself, I do believe that I am getting close to what I want with the club, I think what we've done, what I've seen, the development, of course, the results lately haven't been good enough. But I've got to keep strong and I do believe in what we've been doing, the coaching staff and the players."

佢哋鍾意聽呢啲,大家開開心心、和和氣氣就好
傻既咩,同你衝
衝完又要跑返去回防,想累死人?
蘇蛇果時唔知幾多場作客不敗
真係j死人
佢地仲想youyoumeme 呀
最緊要係班膠層肯聽
手起刀落 放膽重建 唔好再諗住之前d sunk cost喺度唔湯唔水
年年改少少野又出黎昆水 唔撚玩
已經3年冇買
玩fm 好撚過

曼聯女足U21擊敗車路士贏得WSL Academy Cup,曼聯名宿兼前領隊蘇斯克查(Ole Gunnar Solskjaer)周三化身球迷,在看台見證曼聯女足U21以6:2擊敗車路士贏得WSL Academy Cup。蘇斯克查的女兒Karna是紅魔女成員,難怪他和太太Silje在看台不斷影相。

有趣的是,紅魔女球員看到蘇斯克查在場邊,一個個排隊跟這位球隊英雄合照;如此冠軍成員跟「球迷」合照的場面,的確很少見。

曼聯終於捧杯了
蘇B終於捧盃
第3張相
女球員?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞