[第N次深夜閪波] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1732]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
係咪串卡狗明明隊醫都話佢冇事
唔記得高普定哥迪奧拿都係投票揀
今晚重課車狗 執翻餐飯食先
點解呢樣野上任唔做
咁就唔洗睇麥隊dllm
曼聯真係善堂黎,靠個名就可以返黎曼聯 (費倫),有D什至係無經驗比佢邊做邊學 (費查同之前既卡域克),外出果班名宿暫時做得最好得雲達沙
其實蘇已經係咁多名宿入面最好個個,雖然英超教到降班,但算係係挪威都拎到下冠軍,其他費sir弟子都係做下講波佬,教英冠咁上下聯賽。同埋曼聯依家個環境,邊個嚟做真係死邊個,名叔都係俾返個好回憶曼迷算啦,唔好返嚟,除非係想拎喺出邊拎唔到嘅人工先好返嚟做替死鬼
兄弟爬山戰術 隊長呢啲野title嚟

仲有日日J蘭蛇改革 屌尻木狗1年1星政策
轉過頭又ff Big name signing
雲達沙做得最好都係搵岩人做dof幫佢,佢應該都係搞行政方面
我想講當年蘇蛇唔係降班比人炒,而係英冠頭幾個月成績勁差先比人炒,所以嚴格黎講佢連英冠都唔夠班。
同埋曼聯真係好興搵啲冇個個職位經驗既人做
梅毒費查全部都係第一次做足球總監/技術總監

俾錢佢地慢慢學做,足球善堂嚟
其實英超豪門都有名宿情意結 我地都特別多姐

佢份糧仲要全隊最低
叫佢躝嗰d真係有問題

佢天資平庸係事實
但人工低有熱誠又忠心 好適合做輪換球員
係蘇狗夾硬場場出佢打個唔擅長既holding midfielder位先咁柒啫
蘭蛇呢幾日咩事
畀蘇蛇上咗身?
做pr officer就差唔多
或者駐隊社工
平時屌格拉沙,咁多年都限死BUDGET唔科多D水買防中,跟住C朗一入轉會市場原來可以有錢同效率到一日就完成單DEAL,然後破埋賣波衫既紀錄去證明格拉沙賣情懷食老本係無錯,說好的抵制格拉沙呢?

乜嘢新星都冇真樣
玩到冇癮
明明就咁key張相落去就得
人哋mod整到幾撚update
EA懶到
抵佢之後冇版權
精工又喺曼聯身上低買高賣
上次沙夏已經係咁
費sir表態祝福坦克執教曼聯,希望有人來好好管理曼聯,摩連奴表示無意見,蘭歷克確認下季出任顧問
曼聯傳奇主帥費格遜爵士,對下賽季新帥坦克進行了評價,並且祝福他能帶好球隊。
本賽季,曼聯的戰績慘淡,看起來將錯失歐聯資格,在還剩下4場比賽的情況下,落後英超第四名阿仙奴已有6分,而且也比熱刺少4分。
不僅如此,自從費爵爺的最後一個賽季以來,曼聯就再未獲得英超冠軍,而坦克已經是9年來第5位紅魔的正式主帥了,多位名帥都在曼聯帥位上遭遇失敗。
本週,費爵爺出席一個賽馬活動時,被問到如何看待坦克執教曼聯,雖然傳聞他更欣賞普捷天奴,但80歲的費爵爺依然祝福坦克。
「很好,我希望他能夠表現出色,因為球會需要有人來好好管理(needs someone to get in control)我希望他能夠做好,這是當然的。」
在意大利,羅馬主帥摩連奴是費爵爺之後勝率最高、奪冠最多的主帥,但摩連奴表示,他不打算向坦克提供任何建議,這非常符合他的作風,在2018年輸給利物浦之戰下課後,除了擔任Sky Sports評述嘉賓時,摩連奴基本不公開談論自己的老東家。
2017年,摩連奴率隊贏得的歐霸杯,是迄今為止曼聯拿到的最後一座獎杯,但在歐協會杯賽前發佈會上,被問到有什麼建議可以給老東家紅魔時,摩連奴回答道:「你們提到了一個關鍵詞:我的老東家,也就是說,曼聯不是我的球會,所以我沒有任何建議。」
在給出答案時,摩連奴還朝提出這個問題的足球記者搖動著手指,示意曼聯的話題已經與自己無關。羅馬將在歐協會杯四強對英超的李斯特城,有趣的是,如果保持目前的排名,摩連奴的球隊和曼聯下賽季有機會相逢於歐霸杯。
實際上,無論費爵爺還是摩帥,他們的建議曼聯恐怕都不太會接受
英格蘭媒體披露,費爵爺去年曾經向曼聯推薦兒子達倫費格遜執教的彼得堡聯隊陣中小將朗尼·愛德華Ronnie Edwards,但曼聯對這名19歲球員沒有興趣,最終球員續約到2025年。這賽季,愛德華各項賽事出場36次,雖然彼得堡從英冠降級,但德甲萊比錫紅牛、法蘭克福和多蒙特都向他招手,英超的熱刺和水晶宮也想引進,其轉會費已經提升到£1,500萬英鎊到£2,000萬英鎊之間。
曼聯臨時主帥蘭歷克則透露,他還沒跟坦克進行過溝通,但堅信新帥可以帶隊取得好成績。
「坦克現在的重點是阿積士,他要帶隊贏得冠軍,而接下來幾周,我的重點也是曼聯,力爭取得最好的結果,只要他有時間,或者想跟我談談,我隨時有空,但現在我不打算以自己的名義聯繫他。」
63歲的蘭歷克也確認,下賽季他會擔任球會顧問職務,並希望幫助坦克打造曼聯的光明未來。
蘭歷克信心十足地說:我期待著擔任顧問的角色,當然也期待著幫助坦克,我堅信有很多事情可以變得更好,隨著新教練的到來,希望也會帶來一些新球員,給球隊注入新鮮能量,事情會變得更好。很明顯,不少球員的合同即將到期,將會有很多新球員加入,加上這裡現在已經有的優秀球員,配合新帥,我非常肯定曼聯下賽季會更好,我也非常願意並準備幫助坦克和球會裡的任何人,以便讓一切變得更好。

而家睇呢兩隊就好似真係欣賞足球戰術咁
D逼搶快到呢執行力高到
近乎每球都執到second ball再攻
睇返我哋 論球員本身質素其實唔應該爭咁遠
但係完全冇戰術
個個變晒少爺兵 連體能都冇
淨係識白逗人工
坦應該會tune佢做box to box 爛仔波
好似只係冇咗個名
但係版權繼續有
只係唔可以叫FIFA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞