[第N次深夜閪波] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1732]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
麥湯文尼︰「曼聯的問題多不勝數,不論是球員、職員、甚至是更高層的持分者,都有一定的問題。我們刻下只能先專注球場上的表現,其餘的問題容後再議。」

「當球員踏上球場的時候,我們每一個人都應該有作為球員的尊嚴。我們不用理會旁人的閒言閒語,只需要做好自己,捍衛自己作為球員的尊嚴。」

「希望你不要誤解我的意思,但曼聯的更衣室裡確實發生了許多事情。但當我回到更衣室的時候,我都總會照一照鏡子,看清楚自己的嘴臉。我不能接受自己被阿仙奴攻入三球,輸掉一場本該能獲勝的賽事,然後一臉淡然地回家休息。」

「過去兩個月,球隊的狀態飄忽不定,有的時候充滿自信,有的時候卻很明顯缺乏信心。我們對陣阿仙奴的時候,則交出了半場好表現,但其後卻喪失了鬥志和信心。在足球的世界裡、士氣和信心極為重要,但我們的信心有些時候卻蕩然無存。」

#LSS

#RoyceSports #MUFC #ScottMcTominay #曼聯 #麥湯文尼
蘇狗買跟佢1年以上既係咪全部變哂垃圾

佳狗 - 垃圾中既天花板
雲狗 - 垃圾
泰狗 - 垃圾
碧狗 - NA
般狗 - 垃圾
百狗 - 垃圾
阿狗 - 垃圾
卡狗 - 賤種

得占士一個正常
老實講, 雖然麥湯今年都係垃撚圾
不過憑佢呢句
「我不能接受自己被阿仙奴攻入三球,輸掉一場本該能獲勝的賽事,然後一臉淡然地回家休息」
係足夠可以keep 喺球隊
仲後生, 可以睇下坦幫唔幫到佢上一層
佢果種火係球隊要有既野
係真唔係
佢即係暗示緊有d 人輸波都在意
佳哥踩佢地賓周,又攬人都無牌
顯得隻福狗仲垃圾
你老味
明明成隊都垃圾
係要講福仔一個

利伸: 迷福大隊長
福狗都係青訓出品嘛
有火都仲有得救
睇下坦點tune佢
迷埋啲垃圾
福狗特別垃圾 落親場都災難級
下季既華拉尼好大機會都入依張LIST,連皇馬班軍醫都攪唔掂佢既傷患,我睇唔出曼聯點樣可以醫好,仲要份約到2025年,全英超第五高薪,依單DEAL有排硬食,
下個po頭用attention seeker?
上面重有人話叫so返嚟做dof/ceo 佢撚有料咩
ole真係好撚癲
占士半季後變咗垃圾,叫做好彩水咗列斯
執骨生癌死老母
笑撚死
駁唔到
今季係垃圾中既垃圾
Ok
[執骨生癌死老母,attention seeker?]
[全連登最好打,爵士連加特]
把口就日日屌班名宿,但又成日叫邊個邊個過多幾年就好返曼聯 (例如最近既朗尼),根本連球迷既思想都應該要改革埋一份,成日係度懷舊。
條友起碼有熱誠
究竟介意輸波有幾多人
個個輸左就算
班名叔學下點教波先啦
我諗最接近有能力接手可能係雲佬 睇下佢黎緊psv教成點
宜家領隊好講求戰術修養 除非你勁到安76咁
佢地返黎跟躝坦學下師就差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞