[第N次深夜閪波] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1732]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
Obviously when you came in, it was a difficult position in the league, but you built from sixth in that first season, to finish third and then second. When you look back at that, is that something you see as a decent achievement?

“Well, I’m proud of what we did. The first run first of all, that was enjoyable. But then to finish third, I loved that last game, Jesse [Lingard] scored. The way we put the run together and got the third position, fantastic. Great effort by everyone, the team, the squad. Second place last season ahead of arguably one of the best teams in Europe, I think that’s a great achievement as well. And we were so close in Europe. Sometimes that’s the fine margin for you, one penalty. We were close and that’s something I’ll always remember as well. Semi-finals. I know the foundation is there, I know they’re ready to kick on and I’m sure they will.”
砌咗條龍骨留畀下手
留名
當沙維都可以笑9你曼
想重建就唔好aim 前四既時侯
呢到都仲會有人係度屌今季點解會輸 和咁多波

最搞笑係問埋d on9 問題
咩點解唔直接俾個consultant 蘭做
仲洗問 一定會有領隊肯輸完場50俾痢 再輸埋場20俾鏝之黎黎教啦

咩蘭狗失完分就推曬俾隊波 自己唔上身 j 黎做咩

仲洗問 你用一個consultant 身份去教隊波 緊係要同全所世講你隊波有咩問題啦 仲同粉飾太平? 一間公司請consultant 緊係想佢指出間公司有咩問題啦
至於點解要用比賽說話 咁因為一間公司就睇業績啫 一間球會緊係睇戰績啦 同埋班管理層on9 ma 你唔用比賽去反映龜有幾慢 幾廢 隊波冇防中幾on 9 中場冇防線冇人識標幾on9 前線冇活力 個board 點會知自己7咗咁撚多年?

我唔會話蘭係一線教練 但佢係執隊波係有一手
同埋佢又唔係Football director 點解要同成績負責
睇費蛇訪問佢話坦要get in control
即係你知,咁當初仲想曼請肥普
啲人屌黎屌去都係話蘭蛇前排失分最後冇前四
我真係唔明如果連冇前四都接受唔到 下季啲人會點
坦蛇啱啱黎到又要灌輸戰術比球員 又要搞返好啲紀律
個陣痛期一定唔短 講到尾我覺得啲人仲未接受到依家呢隊波係垃圾
雖然係鏡報既新聞,但有傳過梅度夫同阿諾同蘭蛇開過會
佢地要求蘭蛇寫份論文比佢地兩個
等佢地將球隊現況如實話比坦知(當然依半季有睇開波,都知篇野內容會講咩)
依D真係要比佢親自落場先會做到,而唔係話卡食半季春藥波下季先蘭做高層
到時就未必睇到咁多野
又請名宿
仲嫌未比班名宿玩夠
係咪請so9返黎 叫坦克買多d awb依類又貴又廢既英撚定做灌心靈雞湯既角色
無記錯蘭蛇話過因為綠木單野 所以停左連轉會
又唔見佢話綠木
so9 最叻pr
個個開心足球就最岩
有前四其實仲衰
好似d人覺得上年第二,同鏝一個水平
有前四只會變左當年雲加咁,有實力爭霸,唔洗變
明明佢以前喺蘇狗隔離都係帶耳機鳩坐點估到過多幾個月會有人問點解唔俾佢坐正。名宿足球咪又一鳩樣
綠木打自己條女比人告
呢d係球員私人野
球會都唔比佢番去,佢可以仲出d咩聲
蘭狗係佢老豆?
點解唔直接請蘭蛇做顧問 而請佢做interim 做顧問係蘭蛇要求有呢個要求先肯take呢個offer 由一開始曼都唔係諗住要佢做顧問

杜曹接手軌之前 軌有搵過蘭蛇做interim 佢都turn down咗offer 米蘭都有搵過 佢都無去教 過嚟教曼 仲想點 況且佢一上任無耐都已經話曼聯好多問題 呢幾年先會咁 佢大可以就咁接半季𢭃人工返德國 佢早幾日都話咩合約唔重要 重要係曼聯需唔需要佢 肯過嚟幫手重建 仲要有魄力 講到好似中下遊求其執一件返嚟頂咁易
我講d 反蘭 或者d 鳩page成日講到蘭唔比連走
但係又唔講下因為綠木單野令到連無得走
講到係蘭玩鳩連咁
挑戰英冠嘅龍骨
宜家講你咪大聲囉,平時咪又係俾我屌到冇聲出嗰啲賤種
都唔只係mirror 其實 the athletic 都有大約指出過ran既role
佢地指雖然ran 冇份入個board 但 梅度夫定阿奴都同意同埋接納rank 既意見 咁未即係真係梅度夫既consultant or 係build up 隊波既老師 呢十年個個領隊都為咗份工出盡奶力 去掩飾隊波有幾咁廢 突然間有個人走出黎 講曬隊波有幾廢係真係難d接受

同埋想講費sir 雖然我會專重佢 唔撚叫佢廢老 但好心退休就陪下屋企人 得閒就走出黎講幾句 搞呢搞路 一心想build up 費氏曼聯 佢手下班名叔全部都under his control 係度搧風點火 真係好想同佢講 no one is bigger than the club including you !
咁攪落去 浮浮沉沉多二十年都唔奇
仲要而家盃仔都拎唔到
So9一走已經話會跟住走啦
Tldr 淨係睇最尾嗰句就正評咗
你d論點都同人唔同咁 點同你討論
同埋 點解有義務要說服你
盲?你邊隻眼睇到我叫佢說服我?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞