[第N次深夜閪波] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1732]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
#mufc have begun exploring, via intermediaries, the prospect of a transfer worth £50m for Kalvin Phillips, although there has been no direct contact between United and Leeds, and none with Phillips either #mulive
[@lauriewhitwell, @PhilHay_]
準備又傷
會唔會陣間又同醫生講覺得自己仲未得
正一多咀狗明叔
聽日又有得輸

E 朗 連
爆炸 mctom
matic
長毛 華 冰 dalot

去到完季都係輸
無Bruno 零分重作
Lingard Bailey應該唔會再出
我想咁出姐
鬼唔知般係蘭狗契仔咩
同埋唔想睇福狗呀屌
花膠之後又一個working holiday
Rangnick: "The renewal of the contract of Bruno shows this is an attractive club, with a new manager, new approach, this is still a massively interesting club."
咁我覺得卡叔又未衰咁
都踢左一季半好波 不過下半季的確幾仆街
真心好想問下呢個問題好耐

你會選擇十個普巴定十個麥湯文尼?

我自己就十個麥湯,起碼佢仲係少數有心有火既紅魔鬼
間club係幾interesting
十個牙朗 thx
想睇十個般奴
然後往死裏打
我會揀牙妹
牙妹同麥湯兩個水平爭太遠
麥湯太撚廢 冇技術冇意識
十個麥湯場場都熱血輸波
我諗季尾臨走前佢會想踢一兩場既
如果只可以入3個
下列人選應該點揀?
FDJ
Kevin Philips
Neves
Timber
Pau Torres
Antony
Nkunku
Nunez
十個whiskey pass
控球率會唔會得10%
唔會有人認為聽晚贏到掛
不過last 3場,我相信贏到至少1場既
咁你去睇英冠頭6應該睇到
波都拎唔到,點whiskey pass
其實限錢又點解限三個,我買筆錢之內買到4-5個唔得咩
又話可以掌握球員買賣,你唔比我買咁多咁點賣

最後咪焗住留返拜利鐘斯係到塞名額得傷哂先用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞