[第N次深夜閪波] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1732]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
不過英撚仲係南閘教就GG
卡蛇繼續教會唔會好似而家嘅成績咁差
fdj喺疤都不如預期?
吉xxxx比呢到趕走後,出去格離台開po
經常性過千正評
趕走佢既會唔會因為咁覺得醜?
算吧啦,佢教最多咪前四續命,
球隊整體冇乜變化。
而家一嘢爆開粒瘡挖膿,清晒啲污糟嘢,
痛就痛啲,
但寧願幾季改革脫歐陣痛,
都好過高不成低不就咁妹下妹下
咩論調仲咁雄心到有得入歐聯唔要咁款?
入歐聯明顯可以多啲選擇
Tchouameni呢type已經開始連當我曼踏腳石都唔係
如果一個成年人會因為果幾十個正評就好開心,幾十個負評就好傷心既咁佢應該好容易就受唔起打擊
原來今日係馬達34歳生日(88年出世都已經34歲

Happy birthday
依兩個下季仲係度先算
奧脫福精神

佢哋根本係球隊前進嘅最大阻力,蘭蛇坦蛇條改革之路要行得順,就要先收晒呢班廢老皮,可以有話語權但唔會有話事權。如果冇實權又要郁到班廢老嘅權力、地位同既有利益嘅話,躝癱等三個月就準備斬首示眾
其實果班日日係電視台鳩噏既名叔純粹係多咀狗,佢哋係球會本身就無任何權力,如果球會係受得起傳媒輿論既咪由得佢哋鳩噏,你有你改革,佢有佢鳩噏
有冇人會睇深夜__波?
娛壹點解唔改名做「鏡新聞」?曾江死都關鏡事會唔會勁左少少
https://lih.kg/2983102

真係會有正常人睇垃圾娛壹(鏡報)?
英撚都唔係常規正選
sancho 福唔係
shaw傷緊
龜.....

般朗dalot先係常規正選
玩修修補補都咁多年
係時候由頭黎過
我地都浮浮沉沉左10年
跌到最痛希望反底好過啦
如果dalot都叫常規正選咁sancho都係啦
但隊長唔會關佢事
就算sancho常規 下季可能都係得佢+梳係主力 隊長點排都唔排到英撚話事
如果佢地成班英撚投ddg就另話
之前先「傳」話bruno係更衣室德高望重
點都唔到英撚話事架啦
專心踢好佢地d波好過啦
黃潛西甲排第7 隨時連歐賽都無得打
算唔算捉錯旗
板凳要人
講真,你話依家隊波係比賽時有能力帶動隊波士氣同係隊波士氣差時屌醒隊波既係得C朗一個(仲要有時佢都會受環境氛圍影響自己都頹埋)
猁第一球4-5一齊衝入禁區
我地長期得1-2條友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞