[第N次深夜閪波] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1732]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
啲外國波迷真係盲毛黎
幾撚識波先會識欣賞whisky pass
般狗自己失誤都大大聲屌9隊友
最後果段
上黎見到兩個迷lin都唔撚想睇
據西班牙《每日體育報》報導,法蘭基-迪莊可能成為今夏轉會市場的熱門人物之一。這位荷蘭中場在巴塞的表現不盡如人意,但他的口碑一直不錯,很多大球會都想要他。曼聯和巴黎都對他感興趣,而拜仁慕尼黑也關注這位中場球員的未來。

據悉,拜仁主教練拿高士文已經要求球會高層密切關注迪莊的情況,因為他喜歡這名中場球員的水準,並相信他到拜仁會非常有用。拜仁並沒有主動出擊,但如果巴塞想聽取對迪莊的報價,他們希望能及時瞭解進展。

利雲還未與拜仁續約,他的合約將在2023年到期。如果他想轉會到巴塞,迪莊的名字可能出現在談判中。

迪莊是作為球會的長期基石簽約的,但沒有達到預期的水平。他花費了巴塞8600萬歐元,如果有球會出這樣的價格,巴塞會接受報價。

除了拜仁,曼聯和巴黎也對迪莊感興趣。曼聯方面,新帥坦哈格希望將昔日的弟子迪莊帶到奧脫福球場,以加強球隊的中場。

拜點會肯出咁多錢買人
Ching 講野咁直得唔得架
個中場咁廢
唔買人等死
但純講買中場佢哋可以平價喺德甲同荷甲執人,咩Gxxxxxxxxx平撚到
睇返痢對維拉利爾既精華,其實維拉利爾都係果種打法,但痢圍住黎攻好有耐性,而且有好多走位拉扯同前插,前場失控球啲前場逼搶做得好快。

睇住鏝同痢呢兩隊係英超真係十足十外星人隊咁,同其他球隊唔同水平咁
當搞笑戲劇黎講,曼聯啲比賽係幾好睇,特別是麥圭亞有出場既時候
猁同我曼呢十年真係黃金交叉
戰術上的確係外星水平
英超就一定係架啦
不過我覺得球員個人質素同全盛皇巴拜仲有少少距離
我哋局外人仲睇得清過嗰班所謂局內人
得班廢老會J住個上年聯賽第二覺得隊波同鏝猁差唔遠,其他嘢唔駛點變只要搵到個新費sir就又可以統治英超
因為啲局內人都係係球會入面經歷過球會既光輝成功既日子,「我果時都得,點解依家唔得?」

一有呢種諗法就已經無可能客觀咁去睇到自己球會問題同睇到對手領先自己幾多啦
其實呢兩隊外星隊如果做到提升哂成個英超球隊既戰術水平,對球迷甚至英撚國家隊都係一件好事黎既

話時話,今年睇過幾場啲中游球隊既比賽,佢哋真係踢得有辦有眼,其中一隊我覺得踢得好好既就係白禮頓
深夜西波
英超曼聯又輸一場
當然啦 哥狗高狗tune到英撚入到歐國盃決賽
同以前得個名嗰隊英撚好唔同
朗巴好波
好波!
又話唔應該畀球員咁大權
為咗反麥龜袋住先 傻撚咗
一陣選咗連加特普巴呢d輸波喺更衣室跳舞既點
選完唔任命?
30幾個負評0正評
你知唔知醜
沙狗唔係一路都呻窮嘅咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞