[第N次深夜閪波] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1732]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
見到我嗎?
Your time is up, my time is now!
#mufc squad to face Chelsea:

De Gea, Heaton, Henderson, Bailly, Dalot, Fernandez, Jones, Lindelöf, Telles, Varane, Bruno Fernandes, Hannibal, Matić, Mata, McTominay, Elanga, Garnacho, Lingard, Rashford, Cristiano Ronaldo, Shoretire #mujournal

[MEN]
You cant see me, my time is now!

DDG

Dalot Varane Lindelof Telles

Matic McTom

Trash Bruno Elanga

Ronaldo

Paul Pogba has not left #mufc's WhatsApp group contrary to reports #mulive

[@FabrizioRomano]

是但啦 香港啲濕鳩足球page一定唔會澄清返
退役算啦
啲乜波波池波事春秋嘩眾取寵到極
你同佢認真就真係輸,佢次次都係懶係觀點獨特去令大家有想去屌佢既衝動
比蘇蛇同蘭蛇用到盡後,鐵人都倒下了
兩個都係猁狗page嚟
無批評過board,佢㗎屌過個board成日做錯決定買撚錯人
放喺職場 你對上個老頂如果係temporary post only/專責嚟執屎嘅虛位
對落嘅staff productivity一定會有影響
你條友有無返過工/讀書
---> sob當年係care taker,一樣motivate到班球員,戰術變化就無乜,不過就士氣搭救,仲motivate得太勁比佢攝位坐正

第二 一個同曼毫無關係臨時上馬救火
另一個係疤club legend
---> 名望都係優勢黎,當你有驚世之才,搵你去教曼聯,啲球員一樣唔會信你,蘭蛇無名聲,本身係劣勢,關人咩事?
摩連奴、雲高爾本身係名帥,佢個名就係說服力

Board support已經唔同
拎沙維嚟做比較 性質都唔同 醜唔醜d
---> 我講管理球員,唔係講戰績,一早放棄咗成績
Board點樣唔support蘭蛇?點睇出管理層support唔夠?學李嘉欣講唔support佢請佢把撚?迫佢出福定迫佢出龜?
蘭蛇咁多野講去批評球員,費查都比佢講埋,但無批評過board

答又話我loop,唔答又話我答唔到
關於蘭蛇答埋今次算
無批評過board,佢屌過個board成日做錯決定買撚錯人
同埋 2-4 嘅分數係 63 63 61
第五都係57

輸一場已經可以第四 兩場歐聯都冇
相比起以前西超 巴菜已經跌返去西甲
Rangnick: “I also never said anything to nobody criticising the attitude of the players as being unprofessional or selfish. This is not true, I will always protect my players. I have never realised any issues of them being unprofessional or selfish.
應該係安歷基?
其實如果真係要apple to apple既就應該拉教過兩次轟既希汀克去同蘭蛇比教,特別是第二次教轟執摩連奴手尾果次,又係差唔多時候去做看守領隊教半年
Manchester United are negotiating with Paul Mitchell to appoint him as technical director. #MUFC [@FabrizioRomano via @FIVEUK]

費查收左皮?
Goodbye and thank you Darren Fletcher
班廢氏子弟兵全部呃飯食
沙維條拼圖狗
唔係Luke De Jong絕殺幾場 而家分數差距仲大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞