男朋友無用到我好灰

282 回覆
169 Like 58 Dislike
我係男人都唔撐你條仔,冇料冇底都算,係佢個人廢,等緊個天跌份工落來咁款
你自己諗
唔係無用 係未熟 仲小朋友未長大
中出即飛啦
勸你快撚d 飛左條仔 ,
正常男仔想同你成家立室 可以連夢想都可以放棄 更加唔會咁散慢
樓主唔好再浪費青春係佢身上
到最後你見自己d 姐妹嫁哂 自己仲on99 咁 一定好撚後悔

最近正正煩惱緊呢樣野

另一半口講就話想搵份好D嘅工,但無乜action亦feel到佢無乜決心
我同屋企人成日鬧交好辛苦,好想搬出嚟住,所以自己好積極儲錢想買樓,但佢口講同情我心痛我,但依舊每個月無乜儲錢,淨係口講話會努力⋯⋯

感覺同佢無將來⋯⋯

除左呢樣之外,我男朋友係個好好先生
咁其實你中意佢啲咩?
年紀仲細,根本唔夠成熟一齊,多d享受扑野,反正遲下都一定會散。(然後重覆到你35歲,再搵毒撚埋單)
傻鳩黎
英文都唔識多隻影相威極咪又係屈係腥港
創意行業最重要就係人脈同名氣,其次先係技術,唔識英文莫講話識人啦,連上外國網留意下呢排攝影界咩風向,近期有咩相關大型比賽,學新攝影技術睇英文教學都做唔撚到,莫講話用software同follow外國攝影師啦,仲有開page開channel食外國市場
你條仔呢d興趣真係只係興趣啦,完全唔撚係精益求精,不如都係摺埋一二邊算吧啦學人講夢想

崇洋撚 香港唔失禮你
咁其實你中意佢啲咩?

答左
年紀仲細,根本唔夠成熟一齊,多d享受扑野,反正遲下都一定會散。(然後重覆到你35歲,再搵毒撚埋單)

又會係我要搵毒撚埋單
點解on9 mk咁受女歡迎?
上網D女成日呻條仔唔好, 但又樂意一齊, 仲要供養埋條仔, 我都想咁幸福
裙腳仔
傻鳩黎
英文都唔識多隻影相威極咪又係屈係腥港
創意行業最重要就係人脈同名氣,其次先係技術,唔識英文莫講話識人啦,連上外國網留意下呢排攝影界咩風向,近期有咩相關大型比賽,學新攝影技術睇英文教學都做唔撚到,莫講話用software同follow外國攝影師啦,仲有開page開channel食外國市場
你條仔呢d興趣真係只係興趣啦,完全唔撚係精益求精,不如都係摺埋一二邊算吧啦學人講夢想

崇洋撚 香港唔失禮你

咁藝術呢家嘢真係外國強好多
我識好多跳舞人,唱歌人,音樂人
本身讀書唔多,但你進修去到專業層面自自然然會慢慢練到咁上下英文,至少屬於呢個專業嘅英文一定會識

睇個post條仔應該係中意影下相
同靠個專業嚟搵食嘅水平差好遠喎
特別藝術界非常精英主義
你一係去到好top
一係人脈好廣唔要面咁r
唔係嘅話

咁你番外國 唔送了
點解on9 mk咁受女歡迎?
上網D女成日呻條仔唔好, 但又樂意一齊, 仲要供養埋條仔, 我都想咁幸福

都話唔係MK仔
我好有上進比嫁,add me
Tg cowtony
Tg cowtony

我有男朋友
最近正正煩惱緊呢樣野

另一半口講就話想搵份好D嘅工,但無乜action亦feel到佢無乜決心
我同屋企人成日鬧交好辛苦,好想搬出嚟住,所以自己好積極儲錢想買樓,但佢口講同情我心痛我,但依舊每個月無乜儲錢,淨係口講話會努力⋯⋯

感覺同佢無將來⋯⋯

除左呢樣之外,我男朋友係個好好先生

咁廢既男人又得佢唔好咩?
佢唔好點扑你呀

你有事業有錢,你條女咪係雞囉
btw 你講得好中
飛得
就算你肯同佢捱肯幫佢乜乜柒柒 佢都唔會做d乜 你真係想同佢過一世 咁你就呢一世都要繼續咁

出去搵個件啦
Tg cowtony

我有男朋友

佢咁撚廢,真係同佢過世?樓又買唔起,食又無野好食,無錢點買野哄你

我住私樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞