男朋友無用到我好灰

282 回覆
169 Like 58 Dislike
佢既興趣係咩先
你講到咁樣咁低學歷又咁懶都可以搵到既興趣
而又真係會有人請佢
我睇唔到有一樣咁樣既興趣喎
https://www.youtube.com/watch?v=v0_cXepCVgg

屌 咁男朋友上進啲,唔係掛住玩既

有興趣係邊行?
係咪有料搵到食先?
其實鳩,仲細咩,自己唔為自己諗 都為下女友諗呀,咁無上進心無前途唔識諗將來,無意思。下下要人幫
你地一齊左幾耐呀
雖說兩個人係埋一齊
點樣都有個承諾唔應該輕易分開

但如果呢樣野真係會令你好反感好唔鍾意既
而佢明知道咁樣會令你唔開心都唔願意作出改變既
睇黎佢著緊既係自己既唔係你喎
絲打,我明
呢啲男既 一定要經歷一啲挫折先會成長

支那人?
分手 同我一齊 我養你
佢既興趣係咩先
而又真係會有人請佢

影相
寧教人.....你好自為之
你地一齊左幾耐呀
雖說兩個人係埋一齊
點樣都有個承諾唔應該輕易分開

但如果呢樣野真係會令你好反感好唔鍾意既
而佢明知道咁樣會令你唔開心都唔願意作出改變既
睇黎佢著緊既係自己既唔係你喎

我都唔再多講 船到橋頭自然直 可能下星期佢會搵工呢
矛盾一生算啦
抵撚死你呢d咪只係睇樣既後果食得鹹魚抵得渴

佢連樣都冇

唔睇樣 都唔會揀你

佢連樣都冇

你咁灰,早d斬纜啦

唔睇樣 都唔會揀你

triggered
佢既興趣係咩先
而又真係會有人請佢

影相

我個情況同佢差唔多(高歷高dd ),不過我已經搵到工
佢既興趣係咩先
而又真係會有人請佢

影相

影相窮3代
利申相關行業,非閪工
佢既興趣係咩先
而又真係會有人請佢

影相

影相窮3代

http://hk.apple.nextmedia.com/nextplus/時事要聞/article/20160702/2_407834_0/坦白講-90後堅拒做樓奴-月入九千-廢青-最緊要攝影
佢既興趣係咩先
而又真係會有人請佢

影相

佢既興趣係咩先
而又真係會有人請佢

影相

我份工冇問過我學歷,淨係睇profolio
佢既興趣係咩先
而又真係會有人請佢

影相

咁佢影相有無天份先
Btw廢柴都有女,即係好撚靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞