男朋友無用到我好灰

282 回覆
169 Like 58 Dislike
真係好 做條廢柴訓係地下碌都唔肯既人竟然有女朋友
難為d一樣係垃圾但係肯馬死落地行都冇女朋友既男人 屋企冇錢還冇錢 我讀中學個時有同學的確係可以申請唔同津貼 全免所有支出 根本係你男朋友連諗去搵方法既動力都冇 仲係到呃自己佢勤力做乜? 個世界真係好撚唔公平
申利:平凡A0葡萄撚
完了吧,分手
真係好 做條廢柴訓係地下碌都唔肯既人竟然有女朋友
難為d一樣係垃圾但係肯馬死落地行都冇女朋友既男人 屋企冇錢還冇錢 我讀中學個時有同學的確係可以申請唔同津貼 全免所有支出 根本係你男朋友連諗去搵方法既動力都冇 仲係到呃自己佢勤力做乜? 個世界真係好撚唔公平
申利:平凡A0葡萄撚

津貼都冇用,女真係咁重要咩,又毒撚叫春
樓主肯定好樣衰

佢既興趣係咩先
你講到咁樣咁低學歷又咁懶都可以搵到既興趣
而又真係會有人請佢
我睇唔到有一樣咁樣既興趣喎

影相

如果佢係想影相
買啲架餐都會窮
仲要你講到佢連求職網都唔識上
我諗佢更加唔識photoshop?
咁樣似乎唔太似會搵到食
不如都係踏實啲 做住啲唔想做又搵到啲錢既工
再一邊進修下自己既興趣?
我好有上進比嫁,add me
Tg cowtony

我有男朋友

佢咁撚廢,真係同佢過世?樓又買唔起,食又無野好食,無錢點買野哄你

我住私樓

我都買唔起樓,佢係一個全副身家得番十蚊都會比曬我既一個人
佢既興趣係咩先
你講到咁樣咁低學歷又咁懶都可以搵到既興趣
而又真係會有人請佢
我睇唔到有一樣咁樣既興趣喎

影相

如果佢係想影相
買啲架餐都會窮
仲要你講到佢連求職網都唔識上
我諗佢更加唔識photoshop?
咁樣似乎唔太似會搵到食
不如都係踏實啲 做住啲唔想做又搵到啲錢既工
再一邊進修下自己既興趣?

識ps lr pr fcp
Tg cowtony

我有男朋友

佢咁撚廢,真係同佢過世?樓又買唔起,食又無野好食,無錢點買野哄你

我住私樓

我都會嫁&我屋企有樓

得翻十幾蚊,多幾蚊唔多少幾蚊唔少
Tg cowtony

我有男朋友

我住私樓

我都會嫁&我屋企有樓

我愛人 唔愛樓唔愛錢
呢啲男既 一定要經歷一啲挫折先會成長

佢經歷已經幾坎坷

其實可以坦白講清楚,唔係迫你鬧交,揾個機會食餐飯好好傾下
真愛
樓主搵幾多做邊行?
Tg cowtony

我有男朋友

我住私樓

我都會嫁&我屋企有樓

我愛人 唔愛樓唔愛錢

咁你乞食啦
樓主肯定好樣衰

真心

樓主一係豬到無倫
一係條仔屋企有d錢
垃圾一件 飛左佢啦
年紀仲細,根本唔夠成熟一齊,多d享受扑野,反正遲下都一定會散。(然後重覆到你35歲,再搵毒撚埋單)

又會係我要搵毒撚埋單

我預估下姐
冇睇留言
但我都經歷過同絲打一樣情況
又係我幫佢整埋cv sd埋application letter
已散 真係好撚垃圾!
學歷低唔緊要 你冇乜上進心都唔緊要
但都要生存㗎?!
我都好懶 但我都知一定要返工
一定要做好份工 好好地做人

你呢?話去讀個course 話好撚鍾意嗰行 讀完做返嗰行 可以由細做起因為自己鍾意唔怕捱
結果做咗2日就話好撚辛苦冇撚做
叫你做返原本嗰行又話自己好攰又乜又柒
但明明乜柒都冇做過 淨係晚晚打通宵牌
老母屌你唔做嘢又話壓力大 咁大個人日日攤喺屋企我係你老母都屌你啦 比著係我阿媽嘅話 唔止屌 趕走咗我好耐喇!
淨係返份19 m記pt.仲要3日唔埋2日又射波
初初都唔知你做乜鳩 原來溝經理
冇睇留言
但我都經歷過同絲打一樣情況
又係我幫佢整埋cv sd埋application letter
已散 真係好撚垃圾!
學歷低唔緊要 你冇乜上進心都唔緊要
但都要生存㗎?!
我都好懶 但我都知一定要返工
一定要做好份工 好好地做人

你呢?話去讀個course 話好撚鍾意嗰行 讀完做返嗰行 可以由細做起因為自己鍾意唔怕捱
結果做咗2日就話好撚辛苦冇撚做
叫你做返原本嗰行又話自己好攰又乜又柒
但明明乜柒都冇做過 淨係晚晚打通宵牌
老母屌你唔做嘢又話壓力大 咁大個人日日攤喺屋企我係你老母都屌你啦 比著係我阿媽嘅話 唔止屌 趕走咗我好耐喇!
淨係返份19 m記pt.仲要3日唔埋2日又射波
初初都唔知你做乜鳩 原來溝經理

咁樓主慘過我 我男朋友而家都有全職工返,都做左幾年既,但就下個月辭,見佢收工又唔多搵工,近呢一兩個星期幫佢整咗好多嘢,佢又唔理咁,直至琴日佢話sd左幾份cv 很高興
樓主肯定好樣衰

真心

樓主一係豬到無倫
一係條仔屋企有d錢

佢冇錢 係我好柒
最近正正煩惱緊呢樣野

另一半口講就話想搵份好D嘅工,但無乜action亦feel到佢無乜決心
我同屋企人成日鬧交好辛苦,好想搬出嚟住,所以自己好積極儲錢想買樓,但佢口講同情我心痛我,但依舊每個月無乜儲錢,淨係口講話會努力⋯⋯

感覺同佢無將來⋯⋯

除左呢樣之外,我男朋友係個好好先生

same here
男朋友對我又好 又唔會出去溝女
但對未來 我chur佢 佢又話佢有諗法 唔chur佢 我無理由由佢咁頹法 真係唔知可以點
已經唔係求富貴 只係想佢可以有份工 有收入 起碼養到佢自己
通常頹廢左好難番轉頭
我個人都係超懶,但係都知要搵食
最近正正煩惱緊呢樣野

另一半口講就話想搵份好D嘅工,但無乜action亦feel到佢無乜決心
我同屋企人成日鬧交好辛苦,好想搬出嚟住,所以自己好積極儲錢想買樓,但佢口講同情我心痛我,但依舊每個月無乜儲錢,淨係口講話會努力⋯⋯

感覺同佢無將來⋯⋯

除左呢樣之外,我男朋友係個好好先生

same here
男朋友對我又好 又唔會出去溝女
但對未來 我chur佢 佢又話佢有諗法 唔chur佢 我無理由由佢咁頹法 真係唔知可以點
已經唔係求富貴 只係想佢可以有份工 有收入 起碼養到佢自己

同路人啊
善用起底功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞