男朋友無用到我好灰

282 回覆
169 Like 58 Dislike
同你男朋友好似.第一次CV打左成個月先打完.每星期打一個個鐘
之前覺得無所謂啦做份廚都ok.但而家做個廚做個倉/打份牛工都比人抽中介錢.所以而家努力讀返書上去.
希望你唔好嫌棄佢既唔好

有心既就最好
有D冇心又HEA既就真係
同你男朋友好似.第一次CV打左成個月先打完.每星期打一個個鐘
之前覺得無所謂啦做份廚都ok.但而家做個廚做個倉/打份牛工都比人抽中介錢.所以而家努力讀返書上去.
希望你唔好嫌棄佢既唔好

有心既就最好

真係好多呢類人都唔爭氣
可能係佢覺得而家已經好知足....
希望你唔好嫌棄佢既唔好

有心既就最好

真係好多呢類人都唔爭氣

冇遠見
希望你唔好嫌棄佢既唔好

有心既就最好

真係好多呢類人都唔爭氣

冇遠見

真正既無上進心...

其實我地呢種人睇FB,IG好sad
咁廢就咪拍拖啦
睇錯左做

男朋友,無用到我,好灰

You are not alone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞