[NS/PC] Monster Hunter Rise:Sunbreak (88) 6月30日發售

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
月迅棍
本身一直都唔係咁差姐
要暈有打擊蟲暈
要斷尾有斷尾
又可以空中部位破壞
齊三色又防彈刀
條龍埋唔到身又可以用蟲zr+x loop佢
輸其他武傷害又唔係要打亞服第一 冇咩問題
反正都係自閉屠龍game姐
係唔差
鐘意跳就跳鐘意地下就地下點打都得
可以享受現實冇既自由
係少啲棍選擇
不過依點係rise通病
唔係棍問題
棍最想佢改呢2點
1. 降龍判定改番IB咁唔好得果一點牙籤判定
2. 有交換技空A多hit變1hit. 而家空A舞完一輪先彈跳, 一係舞完就落左地一係條龍已經走左, 你估條條龍都好似風雷咁大條比你9舞咩 唔上紅果下空A得1hit 反而就好好用易駁到降龍好多, 棍撚去試下就知
同意1
2我直頭想佢唔要舞空嚟buff降龍
其實ib嘅蟲真係好玩好多
1.真係要改
https://twitter.com/MH_Rise_JP/status/1526473847477870592
-npc死左要玩家去救
-可以轉武器一個角色唔係用死同一種
-最後個超解d瓶miss哂
今日唔會介紹武器新技?
唔知,可能遲左出姐
下星期一請早
個應援campaign去到下星期五,屌你即係可能一三五先出,on99
琴日一次放3把以為capcom轉死性
點知第2日就冇貨
法國capcom 世界需要你
有講過每日出片咩
冇追開,各位巴絲覺得Sunbreak抵唔抵預購?

IB TA玩到七七八八了
會玩ta一定抵
mhr係衰無end game ,動作無得輸
其實End game內容都係考慮因素嚟
sunbreak即係ib即係以往G級
你真係mh fans的話問嚟把鬼
or 你覺得連登仔屌得好 mhr=垃圾 嘥錢嘥時間 咪唔好買囉
真係玩ta ,mhr都可以玩好耐
蟲技肯定好玩過飛翔爪先
定係你覺得好似ib咁農幾百個鐘聚魔之地先叫抵
未出答你唔到
但係fans就一定買
MHR以fans嚟計
未到垃圾game級,純粹係少end game內容
動作我自己覺得咁多代嚟講最流暢
係比光頭佬伏左下之後個個都小心左咁解
其實同以往mhp系列差唔多
不過以往G位一定比原版多好多野
不過今代我都唔敢寫包單
利申:由一代開始玩未斷過
打Ta關聚魔咩事?ta全7
endgame講到底都只係比一個理由你去刷隻驚, 內容黎講其實有冇都係一樣
如果你係TA玩家, 你刷既理由你既endgame咪就係刷TA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞