[NS/PC] Monster Hunter Rise:Sunbreak (88) 6月30日發售

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
RISE整完角色入到去可以改造型, 係得語音唔俾改
個兩姊妹dlc個 d 聲點搞?
你試下道具箱>造型設定>變更造型, 入到去揀語音應該就改到
入到去佢比你改髮型,眼耳口鼻同聲係無得改
歷代都係咁,除左DLC語音可以任轉之外
要改就用造型券,好似新玩會送一張?
你開新角replace本身果個save就得
同埋呢隻唔係online game,唔怕角色名重覆
印象中MHW有送會係開始選項畫面有顯示更改做造型設定選項,而MHR就直接寫明買完 DLC再用上面方法改
原來MHR係開始選擇save個畫面有獵人造型券持有數顯示
而家用steam定switch玩多
覺得最近steam多咗新開角色玩,街場幾多低hr房間
本身有switch ver 諗緊遲啲買唔買steam 始終順好多
仲有11小時38分鐘
不能透露更多
唔期望啲咩
有黑蝕 天迴就開心!
可能俾隻象仔你🐘
依隻我都覺得高機會
有隻二名比佢抄boss化
兩隻都有,PC正好多,完全兩個感受。
四天王有機會齊晒,應該話XX有二名又未出嘅都機會唔細
咁當然我都好希望會有黑蝕,起碼佢都叫可以環保出埋混沌同天迴,點都好唔該佢搞搞個end game content,呢個先係最大嘅問題
唔好期望佢搞end game
咁你就唔會失望

今次都無料到就唔鬼課俾佢
End game內容 我自己又唔擔心
反正都係出返啲首領裝
又出下刷地圖就得
又或者早啲完 我去打噴墨3
今次真係一個月貨仔直落XB3 花枝3 仆街mon botw2
btw唔知g位仲有冇百龍
正正常常
多2,30隻龍
首領比返啲裝出嚟都夠皮
只要拆開隻驚嚟逐步更新就多兩個月壽命 仲可以延長開發時間 capcom可以考慮吓
今次SB問題唔同rise7月尾開始就大作連發
分分鐘玩完已經下年就黎出mhw2
rumor有講過有2,30隻(唔計首領,我諗特殊型態都可能唔計)
樂觀諗30隻,個list我諗到就咁:
爵銀龍
冰狼竜
剛纏獣
電竜
鐮蟹
天狗亞種
尾王
鎧竜
炎戈
化鮫
鬼蛙
大豬
大凶豺龍
巨獸
斬龍
硫斬
蒼火
櫻火
黑角
黑轟
紅奇怪
雷顎龍
紫水獸
痺毒龍
水妖鳥
人魚亞種
雪鬼亞種
泥翁亞種
泡狐亞種
巨獸亞種
火戈 肥魦 鎧龍 依三隻都高機率
有幼齒版
私心乞食真係好夾今次sb
係睇capcom醒唔醒水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞