[NS/PC] Monster Hunter Rise:Sunbreak (88) 6月30日發售

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
炸炸臨爆機刷夠就ok,出埋sb 而家啲裝會變廢
利申玩返mhw
諗起IB前仲有堆人響W刷爛閪武帝王火
明明一入IB是但一件G武都勁過哂果堆爛閪武仲要唔知有冇得升級, G武要唔要重新刷過

識用霧
隻game就係咁,明知冇用都好,都鍾意強迫症咁刷晒啲嘢
所以有時啲所謂"end game"嘢,連capcom都未必預計到原來有班mh玩家咁追求,佢預你哋求其打完就算
咁爛閪武既性質又唔同普通武器既
Rise就係無依4同World個種扭蛋武器,所以依家整定無壞,斷估唔會仆街到G位武全部只限生產啩?
係, rise果堆就可以整定
4果堆刷生刷死既發掘神武神裝一入4g又係變哂爛銅爛鐵 開荒都用唔長
4代個system真係唔想見多次
刷到天荒地老
分分鐘照搬
大家投訴左咁耐冇endgame content
公會任好有種漫無目的為打而打既感覺
同MHR速刷阿爆感覺一樣
お知らせ】
『モンスターハンターライズ:サンブレイク』の次の情報公開は【5月】を予定しています。
今後、公式サイトや公式Twitterにてお知らせ致します。続報にご期待ください。

消息】
《怪物獵人崛起:破曉》的下一次信息披露定於【5月】。
以後我們會在官網和官方推特上通知大家。請期待後續報導。
今晚既重大猛料
不能透露更多 ver.三太子

(鄰國訪問所以殘體字
新?
人地好似本身都冇話有料講
咁又唔好屈佢
垃圾驚 睇死得3個PV
得幾隻新怪都夠膽出game
就係刷緊護石 刷極都無邊幾粒正
披極咪又係要等630
讀心系統
唔知點解pc版玩咗200幾粒鐘打咗百鳩幾隻怨婦先得4粒玉
switch就咁執都執到
lm
留名
NLHrCH05WQRrWWLP

pc
https://twitter.com/MH_Rise_JP/status/1519262580992270337
本篇發售頭一個月就要做既野到SB先改
冇嘢玩到 連呢啲都攞嚟做宣傳 下個pv不如就介紹設定menu有咩唔同喇
咁又唔係, 有呢個改動係好事同之前menu設置操龍選項一樣值得拎出黎講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞