[NS/PC] Monster Hunter Rise:Sunbreak (88) 6月30日發售

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
應該6月頭pv3, 6月尾pv4
ib果時最後果個pv都發售幾日前放
如果新怪會原地發呆一分鐘先郁既話 我會用櫻花上刃再換登龍既
是旦啦
反正佢地都係等World 2唔會理Sunbreak變成更好定更壞
只會一味抽頭佬句野
出得屎咪仲好證明Capcom重注佢地想要既World 2
原來淨係玩太刀 早講嘛
仲以為要用蟲嚟高速換技
終於可以唔操龍
唔洗講咩雙重標準 first impression衰咗就係咁下場 呢一刻做乜都篤眼篤鼻好正常 到時6月30大家都係驗屍咁驗嚟挑你骨頭
龍就唔洗出咁多啦
希望到時有多啲貼圖同動作
連登係得閪口㗎啫
你讚又話你打手
出去開間房,打隻首領雌火龍貓到不行
原來大部份人都係群毆鳩斬然後話易玩、悶
都未必係World黨
你睇吓Ib post頭條binc list就知總有呢d人
最後隻game柒咪仆出黎I told you so
隻game多野玩咪笠水
未出巴哈上面已經一堆人話買嘅就係傻仔

唔明啲人想係pv入面見到咩。電影預告都唔會播晒成套戲出嚟啦 都講明之後會免費更新

想問鬧嘅人有冇喺mhwi pv入邊見到煌黑龍同黑龍?
舉個例子洗唔洗全部武器都講一次 ?
唔通你大劍用緊金鋼斬 見條龍飛起就換技飛去斬佢?
定係雙劍洗背打DOWN隻怪就換技爆頭

換得技黎我都打咗一套輸出啦
這裡是連登,這裡是香港
討論區嘅作用係係認叻懶醒
同廢老嘅分別只是遲出世
RISE已經重新定義咗乜叫免費更新
就係將本身應該有既野 斬件俾你 或者免費更新貼圖
吓,你依一年先開始打機?免費更新=本身應該有嘅嘢一早係定律嚟啦
Rise係衰響cut結局同endgame content廢姐
上面已經有個game未出淨睇pv就知道唔駛換技打 真心佩服
結局唔重要啦 只係endgame怪差啲
有d咩新替換技同新蟲技被你去用換技combo都仲未知
就咁pv佢都show左登龍換櫻花, 一黎你冇可能連續登兩次龍, 二黎接櫻花可以幫你上返紅刃, 成套動作功能同dps兼備
而家剩係pv階段機都未渣上手打你就咁快紙上談兵話冇用, 我係你就唔會咁武斷
下次啦,下次會講架啦
如果換技有迴避或者格擋frame,咁直情係新流程
結局好重要的, 打MH最重要當然係睇故仔啦
越多故仔cg片睇隻驚就越神越好玩呀識咩丫
我係建立係自已係RISE既經驗黎講既
登龍完接櫻花回氣刃 首先你打點會甩 第2你上紅刃之後要再換番登龍

我諗我企係到等怪打我 用見切/居合上刃仲好
就咁睇轉技個下可以cut收刀硬直
如果好似仁王殘心咁玩肯定爽好多
唉,個人黎講唔鐘意咁多無敵frame野始終鐘意單純走位
但呢個似係動作驚既趨勢咩都有無敵咩都parry
3隻今集既主角
3隻亞種 千刃,電龍,蟹
夾埋都有9隻喎
之前咪係話仲有提過狂龍病? 咁即係有機會出埋乞食 咁即係預佢起碼有10-11隻 當佢有埋天迴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞