[NS/PC] Monster Hunter Rise:Sunbreak (88) 6月30日發售

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
廢囉
so far依家見到相對可信既rumor就係月迅同滅盡回歸,不過以依家用切割形式既update,我估月迅會係ver5.0(可能連埋金銀火大轟作為稀有種主題?),滅盡會係ver6.0(追加結局狩獵亂吸血影響生態既爵銀?)
純FF
黑蝕大𠺌爵銀
一個吸血 一個發狂
滅盡出嚟做世界警柒
陸遜呢?
又要玩JUNO? 有無JUNO 2.0先?

係咪今晚介紹武器同新技?
今晚開始,唔係一日講晒
暫時rumor都係講左依2隻姐,其實都係佢中左幾樣所以叫做可信少少,話唔埋原來之前都係比佢屎忽撞棍鳩吹中都唔定
今日開始有新交換技既片,唔知會唔會響裝備上有暗示
每日講1種武器?
咁都可以講十幾日
跟手等到下個月頭出埋PV3 同講埋少少野就等月尾出GAME?
無人知,一日2把又得,一日1把又得,出晒先出PV3又得,中間插個PV3又得,CM爆料亦得
霸龍/崩龍係咪可以唔洗再諗
其實幾想見返依2隻 希望佢出返
唔出老山,都希望見過崩/霸龍
都係唔見左一代姐
唔計依一代既話
耐心等下
今集都唔出就唔見2代
其實佢W/IB都應該要出返 係PS到畫面咁靚,咁都唔出
之前本篇R武器試刀片都無預兆咁出左W怪,可能今次都會無啦啦出埋慘爪風飄/原有W怪亞種黎試刀都未定。
CM爆料之前IB都試過爆黑狼會都唔出奇
Rise CM都爆過奇怪龍實機(雖然PV有出過聲同雷球)
反而唔想要崩霸因為呢pair出勤率好高,想留番個位比骸/螳螂呢d見得少既,巨戟都同王國個背景match既
不過so far尾王/隱王有續投紀錄真係得黑龍三姊妹,霸崩,煌黑同埋嵐龍
出嵐龍好過
黑龍,煌黑都叫做上集出邊
如果話玩隔代出既 崩霸,骸/螳螂,嵐龍出係依集到叫做幾好
嵐龍打完之後個場景都好似變做日出既畫面,定係叫做雨後陽光咁
都算係有少少岩依集主題
出嵐 巨戟 骸龍
依三隻最貼切今集
浮岳?
夠耐無見過
好懷念隊友變雪人
斷日子黎睇
應該今日起一個禮拜一條片 每次兩把
啱啱好到6月30個禮拜出埋最後一條等開賣
冇期望冇失望
咁你又諗得太悲觀,最多咪一至五一日一把,玩3個星期
始終覺得月迅爆轟難打過白疾風荒勾爪
學上面講無期望無失望
睇下有冇demo 有demo就應該喺demo前會出哂啲片?
月迅煩在成日甩lock
大轟就太大隻好難碌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞