[NS/PC] Monster Hunter Rise:Sunbreak (88) 6月30日發售

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
G位迅龍大劍諗起都jeng
今次再去日本頻睇
LM
其實跟番3G 同4咁咪幾好 content 足得黎 每個禮拜又有新任新裝
想問今晚幾點會有 “不能透露更多”睇
今晚capcoin:所有二名首領化,無裝架
觀眾:好驚喜好激動,好耐都未試過咁興奮好期待
設定係比風雷龍搞到變首領
風雷龍死左好應該變番二名
都係無裝
呢個似之後都會有,行動方便太多
我覺得爭在會唔會個自由度再高啲
同埋最有潛質其實係copy去水戰度用
搖緊撚,快啲俾多啲貼紙我
13GB 貼紙、動作夠我哋玩到出World 2,我好興奮呀
係, 水戰最缺既就係機動力所以水底長槍先咁好用因為還店咁難走位倒不如企定定檔哂d招
而觀感上掉條魚出去當蟲拉都好合理姐
希望g位有識郁嘅貼紙
已經趁早入定5000羊落account
今晚睇落無咩大伏就pre-order

最近發售果本設定集又講左唔關風雷事,
係先由競爭成為群體中既強者變左首領怪
然後就比風雷搞到嬲嬲豬黎左百龍夜行, 個先後次序調番轉就算冇風雷都會有首領, 純粹係比風雷搞到佢黎左百龍咁解
佢咁樣兜番轉應該都係為左sb, 因為要響打完主線風雷情況下出新既首領
寫到咁斷估都冇新既百龍夜行掛
一隻300幾蚊既game
可以玩超過100個鐘 已經抵晒
物語用晒啲錢,唔夠錢整所以唔會識郁
有LINK未
睇日SER冇得輸
雖然光頭佬個句係ON9
同埋貼紙同新龍唔成正比
但亞洲YOUTUBE無限LOOP好悶
睇下而家日本chatroom都係洗緊想有咩新怪新亞種
再睇番中文果度d幾多小學雞剩係識講貼紙, 質素高下立見
雖然我自己依家都冇比咁高期待睇sb
但亞ser 洗太多頻講到好悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞