iPhone 13 / mini / Pro / Pro Max討論區 (12)

977 回覆
2 Like 10 Dislike
同問,想買se3
知唔知上年有幾耐唔比人用gift card
我記得上年係13得13pro/promax唔得
後者
想搵部細機做後二號機, 點知13 mini 個價咁硬, 128gb 4千中先有
12 mini 都好硬, 64gb 都要三千頭
等14
13pro 係最後一代?唔考慮14先換?
話說最近入手左部mini做副機 想問下大家兩部iPhone一部做野 一部私人 係唔係應該用唔同既Apple ID會比較好?
請問各位ching,啱啱換咗13pm,宜家開唔到ig,del完再down都係咁,請問有無ching知點樣解決?
唔等14pm ?
而家買有無邊度有折

我見smt 綠色有貨,但普遍減300二手價
我13pro max第一日訂 可以用喎
好似10月咁上下封左
佢依家個terms係online payment買新品無得用gift card
至於所謂新品個限期去到幾時就無確實寫明

利申iPad air 5gen 出左一個月都唔比用gift card online purchase, 但我walk in買到+用到gc囉屌
佢哋啲玩法好怪
上年有人walk in用到,又有人唔得
想買13 256GB 邊間CSL有
睇iPhone storage 見到Facebook and instagram 各自佔4gb
點樣clear 一下佢地既storage ?

之前都仲可以咁樣search但唔知點解前幾日開始唔work。冇更新過,冇改設定
點解iPhone到而家都仲係6gb RAM 幾時先有8gb
有…間唔中就咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞