iPhone 13 / mini / Pro / Pro Max討論區 (12)

977 回覆
2 Like 10 Dislike
碌完卡自己打去銀行整分期咪得
某啲舖可能有免息分期
想問iphone xs max 無線充電 最大支援幾多w ,30分鐘充到幾多左右
點會問得到淨機 落門市問?

佢肯賣比你咪有
csl係咁 班人跑數第一
要服務既請去1010
如果等得既一係去club shopping買
不過會拆封送黎比你
喺邊度出13好,官網送價會唔會有伏?
Smartone又點睇?
送貨
搵virtual bank
13 定 13pro好我決定唔到
要120Hz ?
其實無咩所謂,有冇咩片可以好理智分析哂兩者我見好多都係建議pro
你去士多撚下2部機,感受下係咪真係可以接受到,係就可以買。同埋3鏡頭同2鏡頭你care 唔care 先?
我今日就特登去左撚下,亦都有做下功課,上手13輕同舒服好多,但做完功課又話13係閹割版咁,影相我平時返工程會影下相,但無話好專業咁
咁13 la, 留返d 錢買下配件
有13 mini 同pro
120Hz 我就覺得唔係好明顯
但pro支tele 同可影macro 就幾有用
影相有冇咩實質例子令你覺得有感? 影風景?
兩者差唔太多又1516咁,好麻煩
兩部都用過
d相真係唔係好分到
只係焦距既選擇同埋有無得影proraw
除左影相呢?其他方面有冇令你覺得有唔同?
Livi bank
免息3個月

Aeon都有
相機最大感受反而係non pro 個最近對焦距離比較遠

其他:
唔多打機少一個gpu我自己就感受唔到分別
120hz 碌mon skim article係順暢d既 但60hz 都唔係話用唔到
Pro 個磨沙機背係正d 但不鏽鋼邊框就好痴手指模

有錢就梗係買pro 啦
d功能係有好過無但都唔太影響使用

我自己換mini所以都無咩投訴
睇budget做人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞