iPhone 13 / mini / Pro / Pro Max討論區 (12)

977 回覆
2 Like 10 Dislike
好多人到而家都仲講緊睇唔出分別

我唔知佢地應該開心定傷心好
即係佢地動態視力樽頸

電腦都上到240hz 144hz
如果都睇唔出佢地真係慳返好多錢
本身未用心諗係唔係咁誇 屌你一用完再用返60hz 勁撚laggy
玩開ipad pro 睇返13pro 都係會覺得lag dd
但無60hz 既iphone 咁誇張

所以而家d an 機10部有9部都有
變相同無120hz 既iphone 比都無咁lag or 順d

我諗遲下會突破出144hz 掛
Iphone你預十年後
apple官網trade in 難唔難搞? 佢上門收機有冇額外收費?
即刻搵cs屌鳩佢啦
13 pro 512gb 出機邊度抵? 淨機/上台都得 謝謝
照收但0蚊
用咗8個月 舊電已經跌到96%
而家出13 pro定等14 pro 好? 而家11 pro舊電開始倒水
你expect 永遠唔跌?
你話呢?
96 咪96 囉, 有咩咁出奇, 電池不嬲係損耗品,唔想跌咪放雪櫃唔用
覺得跌得快 上嚟講一句
就要俾你話不如擺落雪櫃
惡撚到
最撚憎你呢啲偏激撚
我13pm 得番93%

9個月左右
同你一樣
等14pro 睇下咩料再算
唔差在兩三個月
出咗14pro, 13pro 會再減價
我有朋友日日13pm 放5g 插住電俾佢部ipad pro 上網

佢咁樣做大半年
都係97%
佢話用到佢盡1年內換部新好過就住用

佢個個月用百幾gb data
跌係正常嘅事,唔需要太介意,所有電池都會degrade 架啦,唔講我以為你第一日用電話。

快慢同個人習慣有關,你乜都唔講,淨係話跌得快,完全冇資訊性

電池係消耗品會消耗係正撚常,正如人都會老化。
跌咗幾多,跌得快唔快係用家問題。當然,可能係你部機虧或者係你粒電虧
有無人想細機換大機
我iphone 13 pm 256 black
有apple care
想換細機
老人家用緊iphone6s, 依家出邊部同係邊度出最抵
只係要電同storage 夠
用緊SE 2想換mini係咪應該等9月出新減價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞