iPhone 13 / mini / Pro / Pro Max討論區 (12)

977 回覆
2 Like 10 Dislike
拿拿臨 解約先,我都係咁
13 得返97%電
打算搵部13 mini 二手嚟做work phone
部s22 ultra 唔太好用,又大部
而家買機係咪少kam
點唔好用?
我仲心思思想入手
CTL短線,有無介紹
更新返先 嬲呀 而家直接換13算 7仔連做後備機都唔想。叉電個接觸位根本壞咗 屌你老母 想教下各位巴打13pro 13pro max買乜好 分別係咪得個mon大細
an 機通病,硬係會有嘢窒一窒
枝筆有時會同部電話斷線,寫極都寫唔到
有電話入嗰陣有時會突然hang 機
同埋最大想放棄佢嘅原因係佢太重大太部

想問下係咩冇得救了,條gap越黎越大
第一代ipad pro黎,用上黎完全冇事
好新正完全唔lag

唔知點解睇唔到圖
似嚿電脹咗 攞去換電應該解決到
我都以為係,但係個師傅話唔係
換完都係咁
街舖拆過?咁冇嘢了
收入防潮箱囉屌
唔係,本身街舖冇掂過都已經咁
依家我拎去天才吧係咪冇人會理我
係 我當時句嘢就咁嘅意思
乜撚野係少KAM呀死MK
學識講中文先啦
Iphone 12 而家換唔換IPHONE 13 PRO MAX 好?

DLLM 買左APPLE CARE+, 電池得83%健康度成年都冇趺過, d 電倒水咁倒, 半日未到12點得返40%....十月APPLE CARE 就到期
差3個月等埋14先,依家13pro max又唔係平
又岩, 希望佢十月前出到新14 Pro max la...

點解而家D 手機舊電出左咁撚多代都仲要咁撚柒廢
https://tw.appledaily.com/property/20220616/D446EA9276A58D66652B938EB7
據了解,今年iPhone 14系列將包括iPhone 14、iPhone 14 Max、iPhone 14 Pro和iPhone 14 Pro Max等機型,傳出僅有Pro版本將搭載全新的A16處理器,採用台積電4奈米製程,CPU性能增幅在15%左右。

國外爆料達人iHacktu ileaks表示,該晶片的CPU綜合性能將提升42%,GPU則提升35%,性能提升相當大。另外相機系統大升級,電池續航時間增加2小時10分鐘。

且iPhone 14系列可能延續iPhone 13設計,繼續採直角邊框外型,兩款Pro版本螢幕正面可望採用類似驚嘆號設計取代瀏海,並搭載120Hz高刷新率螢幕及6GB 記憶體,支援新一代LTPO技術。

dllm 快咁多做乜柒, 電池加多20小時都唔貪心啦 電池績航繼續唧牙膏
你有ac+不如試下拎去apple store叫佢check下部機有冇問題,一朝就跌到40%好似有d問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞