iPhone 13 / mini / Pro / Pro Max討論區 (12)

977 回覆
2 Like 10 Dislike
想知平時電槽成日入塵 可以封住電槽個樣咩名同邊到買 唔該晒各位巴打
巴打用開MagSafe 叉電?
舊嘢叫防塵塞,深水埗有
我用原裝線插咋 其實舊嘢有冇用 有啲人又話會磨損嗰個位 巴打點算好
冇用,唔使買
我明係完全冇鳩用 但唔知點解我個個位成日入塵 好撚困擾
唔好用3台 佢地仲未解釋鎖速事件

無限plan比二百幾蚊夠膽死得5mbps

仲要屈我收得唔好附近好多人用緊

大家請小心 提防騙子!

你放嘅位置多塵
咁冇計了我屋企係咁冇辦法 唔通我真係永遠都要咁
用膠紙攝入叉電位痴下塵睇下得唔得
唔該上面巴打嘅意見我個部係i7 但諗住轉13 因為真係頂唔順部機 但我i7仲有其他用途 依家問題係插唔到電 一時插到一時又唔得 重點係我已經了得好乾淨電槽
有需要就買啦 同埋你睇下屋企入面其他/其他人既裝置係咪都有同樣/類似積塵問題先

我自己2020年7轉11用到依家
部7攞嚟安心出含
我會買呀 如果唔係真係搞掂 屋企人完全冇問題 得我有問題同埋好冇厘頭 屌你老母有陣時電話擺啱一個角度又插到電 一郁又仆街
或者插咗條線插 個畫面狀態係你叉電個刻畫面瘋狂reload 呢句唔知大家明唔明我講乜

巴打你早換早享受
部7做副機啦,而家有touch id既iphone買小見小
有無人想放13pro max
留tg
會早唔會遲
Hugo19911
Ok pmed
唔係1991咩
你褲袋入晒塵,袋手機入褲咪捲晒啲塵入去
得閒就用牙籤撩吓個窿,你會發現清咗一舊塵出嚟
我就因為成日入塵,所以轉用 MagSafe 差電,個 Lightning 窿就用塵塞塞住
喇叭入塵都好煩擾我,你可以試吓用 Air Duster 罐噴走啲塵,不過唔好吹得太大力
用磁能線
我都係13PM 98%

不過STAY左好耐 舊電真係好襟
1991比人霸咗
19911先真係雨果小子
唔知我部mini可摸耳100%keep1年呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞