iPhone 13 / mini / Pro / Pro Max討論區 (12)

977 回覆
2 Like 10 Dislike
其實買左13等14出再trade in買14有冇得諗
哂錢
13pro換13 pro max 好爽
d電好撚好用
入手左二手iphone 12 pro max

用開android,屋企有ipad

諗住試下轉會去iphone,
早幾日都出過留言,問過大家意見

然後呢兩日試用iphone,未正式過資料用
試下體驗下先。

咁就試下過相,平時ipad唔影相,所以冇留意
最後發現ios相簿好麻煩,
係唔係都將啲相撈埋一齊,
再要自己手動分file

仲自動同我up晒上icloud

我平時起android,
我有8個file,相,capture,download,一啲工作分左類既相等等

起ios,就全部撈埋晒一齊先,再要自己續張分類

屌,我有幾萬張相,點玩

定係有師兄可以教下我個相薄點玩

我仲心急買左icarefone whatsapp,諗住過資料。。但宜家我想放棄轉會

有冇兄弟有興趣icarefone,我可以半價80蚊賣比你,以免浪費

可以tg我
https://t.me/Abc01146930
充電用舊火牛係咪好耐 13pro
PD / 快叉火牛集中討論區(7) 傳聞動態叉電
https://lih.kg/2938147
13用家舊電用成點?
我11月頭用,宜家98%
等14出買13mini好似好蝕

(用緊12mini)

同感一樣,不過我需要真雙卡,焗住13pro🤪
會唔會太大部
確實係會''銀''手左 習慣下就好
不過換黎既係核電同打機 睇片更爽 我覺得值得
依家部andriod機用咗2個月,個mon調色太鮮艷 睇唔慣
有諗過依家即刻換13, 定係等多陣買14好?
一直用andriod機到依家,都諗緊依家轉會買13pro係咪好唔抵
即買,thanks

點解咁講
心郁郁想買
仲有3個幾月就出新機
我都想轉會
會唔會有14mini
一出開始用
依家97
用得ios 預左D野全部新同亂

PS 雙修過來人
應該唔會有
13 pro 用半日就要差電
咁俾雙倍電你都冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞