iPhone 13 / mini / Pro / Pro Max討論區 (12)

977 回覆
2 Like 10 Dislike
用開$30/張。全防好似話會好暗?
聽日出去望下先
部se壞左擴音

原本諗住等14 傳聞係m字額正合我意(本身因為唔鐘意m字額先用se )

而家點算好
se3
唉而家部XR 個whatsapp提醒成日唔彈出黎, 一個msg要delay 6 - 15分鐘先收到, 同朋友測試過 我部手機有電既情況下send msg比我會單tick 今日行左fortress同衛信都無現貨 想買13 256GB算, 發現PRO既功能唔太用得著 幾時有現貨, msg會delay做野好唔方便
我部X R都係咁樣 唔撳入去就唔會有通知彈出嚟 朋友send message俾我都係會單剔
咁啱部電話早排入完水個mon有水漬 我以為關事
咁睇黎應該係X R真係有問題
所以消費券一出我就換咗13pro
我部XR時不時都係咁
我部X R係二月開始先係咁樣
我係上星期先開始有呢個問題, 做野勁唔方便有時D客見我無覆直接打黎 誇張既時候遲半粒鐘先收到個msg
我誇張啲 我唔開佢出嚟睇就唔會有通知
轉左13 Pro開心使用中
而家全部地方都冇現貨咁滯
你都係上網訂啦
嗰陣時我8號訂佢話要28號先送到 但係前日已經送到啦
你唔等14
定到時trade
一直以黎用7仔同se

因為我硬頸唔鐘意m字額所以苦等佢出全mon
但而家部se都頂唔順了 聲音個ic有時失靈

想問下大家有咩意見

等唔等14好
想買13等佢返貨係咪有排?洗唔洗成個月?
我都用緊7 用咗幾年終於頂唔緊 想換13 但又驚14會出新嘢 或者出返touch id
岩岩買左新iPad
新mon真係好靚
返唔到轉頭 用返7有d怪怪地
點解換左電好似都係倒水咁。。
利申iPhone 11 pro
個mon有水漬 平時碌連登都睇到隻眼好辛苦
頂唔順所以換咗先
有諗過等14 但係如果到時14冇Touch ID都未必會換
所以早換早享受
Btw大家點睇新隻綠色
有咩無線充電板抵用? 單頭就可以
唔好問人啦,自己鍾意先係最緊要
除咗紅色我隻隻都OK
13隻綠
我背mon爛左但
XR 垃圾mon 唔好買
要揀都揀d 旗艦級數 x 同xs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞