iPhone 13 / mini / Pro / Pro Max討論區 (12)

977 回覆
2 Like 10 Dislike
唔係嘛平到咁…!?
想問到底13 pro點影月亮
熄左左下個微距花花制
但一zoom到15x就不停跳,自已開微距
應該話有無師兄影相,部機會成日自已跳微距…明明係對遠境
有冇師兄有好用widget推介
成日見到有外國人用個圓形widget 入面裝哂啲apps
但唔知叫咩名
最近部13 Pro Max唔見左
拎左屋企人部13用
雖然一早知道冇120 Hz
但係唔知點解之前用12 Pro都唔覺得咁lag
拍埋fd部12都覺得有啲lag
究竟係錯覺定Apple有搞嘢
依家叫你用返hdd你都會覺得lag啦
當時唔覺lag㗎
Apple Music訂閱過期2日仲聽到歌
求指點

依家用緊 iPhone 8 ,換過一次電
平時會打機加工作需要會成日用打電話+ WhatsApp

最近開始打機會彈app,同埋個mic 都開始99地
諗緊換13 mini / se 3

掙扎換就冇咗3D touch同touch Id雖然聽落好on9
如果真係換,換咩好
咁買se 啦

我用緊13pro+watch 7
個face unlock 真係有唔少野唔ok
但呢度話faceid 壞話就會俾人追擊

但係
faceid 係佢要推
我覺得你一路用apple 都係無我得避
睇你用途啦
如果有打下機睇下片 買部faceid 機 個mon 大dd 都舒服d

當換新野囉

但你而家問我
我都係寧願要touch id
8月想換機係咪不智,而家用緊8plus
而家換就想換部13,定等多2個月14,有冇咩13優惠而家
如果鏡頭真係大提升真係好大誘因令人換機既

鐘意影相個d
iPhone mini 13 係咪都唔使點諗
直接去馬?

即使出iPhone 14都唔會平
但zoom個度好似都係咁上下,唔知冇periscope 之下可唔可以做到Pixel 6 pro咁
成日有wifi bugs
想買返11pro 有咩要注意或死症?
我情願佢鏡頭廢D ,都唔好凸出黎,好唔方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞