見過職場同事情緒最失控時係點?

647 回覆
827 Like 16 Dislike
地盤
情緒失控嗰個同事話
成個倉亂晒 好似俾人打完劫咁
可能佢唔知道有cctv
一睇CCTV 就見到佢早返左兩個鐘
整亂晒成個倉 一路喺度鳩叫 之後喺度喊
之後好似鬼上身咁 行返出個倉
成個過程10分鐘左右
屌佢個個係我黎
Mindvivid
我同事試過大力拍檯跟住衝去牆到用拳頭好大力打牆幾下打到我feel到地震

又試過大力掉Keyboard喺空中轉體三周半
發脾氣大力掉擦子膠落地 之後反彈 跌返去張枱到
好好奇咁多痴線佬係唔係都冇咩人會炒佢地
咁樣行動奇特都好惡頂下
個客好慘
後尾點收科
個經理即刻帶走個肥同事去左我個邊 果陣我係離啲客有段距離既後場做緊收場野
點知個客追過黎屌個同事 個同事又狂屌鳩番佢
臨尾都係叫番佢番位 變左第二個同事跟佢果個area 個肥同事入左廚房冷靜
成部巴士反撚轉左,死左十九條友囉
係WhatsApp group 開名屌爆個同事
毒撚真可怕
咁都無打交
如果打交,呢粒花生我應該會擺上連登
唔係 不過應該就快架啦
你咁鍾意蛇王同我扮蛇爬出去
自己嘅經歷
老細屈我做錯嘢,解釋完佢都唔信,跟住我喺email attached晒所有證據,send去屌鳩佢
過一排又屈我之前嗰日開咗公司隻窗窗,撇雨搞到整濕啲文件,但我番咗成年掂都無掂過隻窗,同埋夏天又熱又濕,開咗冷氣邊會有人開窗咁戇鳩。跟住我一邊做嘢一邊屌晒老母,掟mouse,過幾日遞信走人
建議閪公司一筆開名
呀!!!又錯!!!我已經好努力架啦!!!
我好大壓力呀!!!

成個走廊都聽到佢把閪聲

藍絲狗情緒失控果陣會自己屌自己個老母
即係你尋晚屌完你老母黎
你仲記唔記得
1)掟電話
2)無啦啦大嗌, 跟住反鎖自己係conference room
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞